Koski-Lammen veljekset valmiina SM-kesän avaukseen – “Lähdetään parantamaan sarjasijoitusta”

24.5.2019 / 05:40
Heikki Koski-Lammi Kouvolan SM-rallissa kesällä 2018 (Kuva: RPF).

[ A- ] / [ A+ ]

Kevään rospuuttokauden Koski-Lammi Motorsport -tiimi on viettänyt autojen huollon ja testien merkeissä. Seuraavaksi molempien poikien keskittyminen on rallin SM-sarjan kesäkauden avauksessa Riihimäellä, jonne SM3-luokka lähtee auraamaan tietä.

Kilpailemaankin on ehditty. Pistetaulukossa sijalla kahdeksan majaileva Heikki Koski-Lammi kartturinsa Ari Koposen kanssa kävivät Ikaalisten Kylpylärallissa testaamassa vauhtiaan. Siellä kaksikko ajoi pienemmän nuottiluokan voittovauhtia koko päivän. Citroen-kaksikko ehti kellottaa viisi pohja-aikaa, kunnes viimeisellä erikoiskokeella vetoakseli antautui.

– Olisi saanut kestää loppuun asti, mutta oikein hyvä kisa näin testimielessä, Heikki Koski-Lammi kommentoi.

Heikki on positiivisin mielin Riihimäki Rallin alla. Testiä on ehditty ajaa mukavasti ja nuottiin on tehty muutoksia. Talvella vaivanneet vaihteistomurheetkin ovat historiaa.

– Nuottia on viety taas eteenpäin ja Ikaalisissa se toimi oikein hyvin. Riihimäen teistä ei sen suuremmin ole kokemusta, kun pari vuotta sitten matka jäi kesken tekniikkavikaan, Heikki sanoo ja lisää vielä, että tavoite kesäkauden avaukseen on selvääkin selvempi.

– Lähdetään parantamaan sarjasijoitusta ja nostetaan kyytiä pikku hiljaa.

Juho Koski-Lammi on myöskin ehtinyt armeijasta huolimatta testaamaan autoaan. Huhtikuussa olleelta Flying Finn Academyn leiriltä tarttui uutta oppia nuottiin ja kilpailuun valmistautumiseen.

– Riihimäeltä odotan haastavaa ja vauhdikasta tietä. Kaiken pitäisi auton kanssa olla kunnossa ja nuotteihin on tullut kehitystä talven jälkeen, Juho Koski-Lammi kehuu.

Kesäkauden kilpailut ovat selkeästi Juholle mieluisia.

– Kesällä tykkään ajaa enemmän kuin talvella ja testien perusteella auto tuntuu hyvältä kesäkelillä, Juho päätti.

Teksti: Koski-Lammi Motorsportin tiedote


Facebook kommentit