MOTORSPORT

Koski-Lammi Motorsportilla puhaltavat muutoksen tuulet – “Odotan paljon ensi vuodelta”

Veljekset Heikki ja Juho Koski-Lammi ovat matkalla kohti korkeampia luokkia. Molempien kilpailukalusto ja kilpailtava luokka tulevat vaihtumaan ensi vuodeksi.

Juho Koski-Lammen tullessa joulukuussa täysi-ikäiseksi ajot nuorten luokassa ovat ohitse. Kaudella 2017 hän saavutti rallin Suomen Juniorimestaruussarjan nuorten cupin viidennen sijan. Sarja tulee Juholla pysymään samana, mutta auto ja ajettava luokka vaihtuvat.

V1600 -luokan Renault Clion vaihdettua jo omistajaa, uutena käskytettävänä Juholla on Heikki Koski-Lammen nopeaksi opettama Honda Civic Type R. Myös kartanlukijaosastolla tapahtuu muutoksia. Viimeiset vuodet Olli Pollarin kanssa menestyksekkäästi kiertänyt Arto Ala-Kokkila istahtaa Juhon vierelle ensi kaudella.

– Mielenkiinnolla odotan mitä siirtyminen juniorisarjoihin tuo tullessaan. Autoa huolletaan parhaillaan ensi vuotta varten ja toivon, että tulemme taistelemaan kärkisijoista, pohtii junnuluokkiin siirtyvä Juho Koski-Lammi.

– Hyvillä ja odottavin fiiliksin lähden ensi kauteen Juhon kanssa. Kuljettaja vaihtuu ja kaikki tulee olemaan uutta. Juho on nuori ja nälkäinen kuljettaja, sekä taustallamme on todella motivoitunut tiimi. Tietenkin menestymään lähdemme ja ennen kaikkea kehittymään. Tavoitteenamme on myös saada yhteistyömme toimimaan, sekä nuotin teon harjoitteleminen tulee olemaan iso osa ensi vuonna, kertoo Arto Ala-Kokkila odotuksistaan uuteen kauteen.

Kuluva vuosi on Heikki Koski-Lammille ollut todella vaikea, mutta vauhti on ollut kohdallaan jokaisessa kilpailussa ja tämä tuo uskoa ensi vuotta ajattelen. Tänä vuonna ajetut pohja-ajat ja Suomen MM-rallin yhteydessä ajetun Vetomies-kilpailun top3 erikoiskoeajat kertovat potentiaalista, joka on ensi vuonna saavutettavissa. Kaudella 2018 Koski-Lammin luokka vaihtuu Citroen C2 R2 MAXin kanssa rallin SM-sarjan SM3-luokkaan. Odotukset ovat korkealla ensi vuotta varten.

– Auto vaikuttaa todella hyvältä, mutta vielä pieniä huoltotoimenpiteitä täytyy tehdä ennen ensimmäisiä testejä. Tiedän, että auto tulee olemaan todella kilpailukykyinen luokassani, joten odotan paljon ensi vuodelta. Haluan vielä antaa suuret kiitokset Petri Ovaskalle auton toimituksesta, kertoo Heikki Koski-Lammi tuntemuksiaan ajoneuvon vaihdoksesta.

Teksti ja kuva: Koski-Lammi Motorsportin tiedote

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com