MOTORSPORT

Kotikaupungin jääkiekkojoukkue kunnioitti mestari-Perkiömäkeä hienolla tavalla

Jääkiekon Suomi-sarjassa pelaava Raahe-Kiekko kunnioitti tänä vuonna rallicrossin Supercar-luokan Suomen mestaruuden voittaneen Ari Perkiömäen hienoa saavutusta kotiottelussaan keskiviikkona Raahen jäähallissa.

Ennen jääkiekon Suomi-sarjan ottelua Raahe-Kiekon ja kalajokisen JHT:n välillä, Raahe-Kiekko luovutti raahelaiselle ja Raahen Urheiluautoilijoita edustavalle Ari Perkiömäelle Raahe-Kiekon pelipaidan, jota koristi numero kolme. Perkiömäkihän ajoi rallicrossin SM-sarjassa tänä vuonna Suomen mestariksi juuri kyseisellä numerolla.

Perkiömäelle kausi 2018 oli rallicrossin SM-sarjan kuninkuusluokassa, Supercar-luokassa, uran kahdeksas ja se toi ensimmäisen Suomen mestaruuden tässä luokassa. Aiemmin Perkiömäki oli juhlinut Suomen mestaruutta rallicrossissa kerran, vuonna 2008 ja silloin Autokrossi-luokassa.

Perkiömäen juhlaillan ottelu päättyi todellisen maali-iloittelun jälkeen Raahe-Kiekon 7-6-voittoon. Ottelun voittomaali nähtiin jatkoajalla. Ilta ehti saamaan myös melkoisen yllättävän käänteen, kun Raahen jäähallin jää petti avauserän jälkeen ja kaksi viimeistä erää jouduttiin pelata Pyhäjoen jäähallissa, noin 30 kilometrin päässä Raahen jäähallista.

Raahe-Kiekko on 17 joukkueen Suomi-sarjassa sijalla 11. ja eroa pudotuspeliviivaan, kahdeksan parhaan joukkoon, joukkueella on kahdeksan pistettä.

 

Raahe-Kiekko muisti Ari Perkkiömäkeä Rallicrossin Supercar luokan Suomenmestaruudesta luovuttamalla hänelle Raahe-Kiekon…

Julkaissut Raahe-Kiekko Keskiviikkona 12. joulukuuta 2018

 

Lue myös! Perkiömäki osoitti, että kova työ tuottaa tulosta – “Tuurilla ei voi voittaa mitään” (27.8.2018)

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com