Kovalaisen ura jatkuu Japanissa – “Tunnen, että pystyn taistelemaan mestaruudesta”

22.1.2021 / 11:38
Heikki Kovalaisella on edessään jo seitsemäs kausi Super GT -sarjassa (Kuva: Toyota Gazoo Racing).

[ A- ] / [ A+ ]

Heikki Kovalaisella on edessään jo seitsemäs kausi rata-autoilun Super GT -sarjassa Japanissa.

Rata-autoilun Super GT -sarjassa Japanissa kilpaileva Toyota Gazoo Racing Team Sard on julkistanut kuljettajansa kaudelle 2021. Tiimin kuljettajina jatkavat Heikki Kovalainen, 39, sekä japanilainen Yuichi Nakayama, 29, jotka ovat muodostaneet Team Sardin kuljettajakaksikon kahdella edellisellä kaudella.

– Olen ylpeä ja erittäin kiitollinen saadessani jatkaa tässä loistavassa tiimissä ja sarjassa, joka on saanut paljon maailmanlaajuista huomiota. En malta odottaa, että sarja käynnistyy, koska tunnen, että pystyn taistelemaan mestaruudesta, Kovalainen kommentoi tallin tiedotteessa.

Kovalaisella on edessään jo seitsemäs kausi Super GT -sarjassa ja kaikilla kuudella aiemmalla kaudella suomussalmelainen on edustanut Team Sardia. Kovalainen on startannut Super GT -sarjassa 46 kilpailuun, saavuttaen GT500-luokan mestaruuden vuonna 2016. Osakilpailuvoittoja Kovalaiselta löytyy viisi ja palkintosijoituksia kymmenen.

Viime vuonna Kovalainen ei päässyt koronapandemian aiheuttamien matkustusrajoitteiden takia matkustamaan ajoissa Suomesta Japaniin ja väliin jäivät niin kauteen valmistava toinen testisessio, kuin myös sarjan kaksi ensimmäistä osakilpailua. Kausi 2021 on tarkoitus aloittaa Okayamasta, Japansta 10.-11. huhtikuuta. Kilpailukalenteri pitää sisällään yhteensä kahdeksan osakilpailua, joista kuusi Japanissa ja kaksi Thaimaassa.

 

 

Seuraa kuljettajaa somessa! Facebook Instagram Twitter

Teksti: Jari Hotti, UrheiluUutiset Motorsport
toimitus@urheiluuutiset.com

Kommentit: Tiedote


Facebook kommentit