MOTORSPORT

Kristian Kiviniemellä vielä mahdollisuus mitaleille – “Heti alusta lähtien kovaa”

Tämän kauden viimeiset rallin SM-sarjan pisteet ovat jaossa tänä viikonloppuna, kun Salon ja Turun suunnalla ajetaan kaksipäiväinen päätöskisa. Panoksia lisää vielä se, että viimeisessä osakilpailussa palkintona on puolitoistakertaiset pisteet.

SM1-luokan pisteissä neljäntenä oleva Kristian Kiviniemi omaa vielä hyvät mahdollisuudet mitaleille. Kiviniemen tiimin tavoitteena oli tällä kaudella nousta mahdollisimman lähelle SM-sarjan huippua, jonka ovat miehittäneet kokeneet kuskit, moninkertaiset mestarit ja mitalistit.

– Vaiherikkaan kauden aikana olemme päässeet ajoittain pohja-aikavauhtiin ja parhaimmillaan on ajettu aivan kärjen tasolla. Siltä osin kauden tavoite on täyttynyt, kun kehitystä on tapahtunut ja eteenpäin ollaan menty, Kiviniemi arvioi.

Kaksi edellistä osakilpailua on päättynyt Kivinimen osalta palkintopallille kolmansien sijojen myötä. Kärkikolmikossa on parkanolaisen tähtäin myös tulevassa Salo-Turku SM-rallissa.

– Keskiviikkona ajettiin TGS Worldwide -tiimin kanssa ennakkotestit ja kaikki sujui hyvin. Syksyinen keli on jo melko viileä, joten kisassa voi olla aika erilaiset olosuhteet kesäkauden kisoihin verrattuna. Tarkoitus on lähteä heti alusta lähtien vetämään kovaa. Tavoitteena on pystyä parantamaan suoritusta edellisestä osakilpailusta. Saattaa olla, että perjantaina pimeällä ajaminen on isossa roolissa, Kiviniemi arvioi.

 

 

Teksti: Jarno Saari, Kristian Kiviniemen tiedotus

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com