MOTORSPORT

Kristian Kiviniemi voitto mielessä soralle

Kristian Kiviniemi ja Matti Kangas lähtevät luottavaisena ja hyvin valmistautuneena ensi lauantain SM-ralliin Huittisen ja Sastamalan maisemiin. Kesäkauden avaavaan Enset SM-ralliin parilla on vain yksi tavoite.

– Voitto! Sarjassa meillä ei huonojen talvikisojen jälkeen ole mahdollisuuksia, joten ajetaan vain hyvistä osakilpailu sijoituksista, Kiviniemi kertoo tiedotteessa.

Tavoitteelle löytyy pohjaa hyvin onnistuneista testeistä Citroen DS3 R5-autolla.

– Ollaan tehty muutoksia auton alustan geometriaan. Sain talvella tuntumaa autoon ja halusin kokeilla muutoksia, jotka nyt on tehty. Kahdessa eri testissä olemme ajaneet noin 100 kilometriä ja auto käyttäytyy mieluisasti. Kyllä tässä on oikein hyvä fiilis startata lauantaina. Rengasvalintakin on jo tehty. Uskon sen toimivan, oli kuuma tai kylmempi keli, Kiviniemi taustoittaa.

Enset SM-rallissa ajetaan yhdeksän erikoiskoetta, jotka ajetaan kaikki kertaalleen.

– Reitti on kaikille uusi, koska tuolla alueella ei ole pitkään aikaan ajettu SM-ralleja. Mielestäni ihan hyvä kokeilu ajaa erikoiskokeet vain kertaalleen, seinäjokelainen tuumaa.

Enset Oy SM-ralli käynnistyy Huittisten kaupungintalon edustalta lauantaina kello 10.00. Kiviniemi ja Kangas kilpailevat numerolla 44.

Teksti ja kuva: Vesa Rauhala

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com