Lariolla vastoinkäymisten viikonloppu Ranskassa – “Vaikea ralli alusta lähtien”

7.6.2017 / 09:43
Taisko Larion matkanteko viikonloppuna päättyi keskeytykseen (Kuva: Bastien Roux).

[ A- ] / [ A+ ]

Taisko Lario ja kartanlukija Sami Ryynänen joutuivat pettymään viime viikonloppuna ajetussa Terre du Diois -rallissa. 208 Rally Cupin kauden kolmas osakilpailu päättyi keskeytykseen.

Keskeytys tuli rallin kahdeksannella erikoiskokeella, kun Peugeotin vetoakseli hajosi. Sarjassa he tippuivat keskeytyksen myötä sijalle seitsemän.

– Vaikea ralli meille jo alusta lähtien ja kun homma vihdoin lähti sujumaan, paukahti meiltä oikeasta etukulmasta vetonivel. Ensimmäisenä päivänä oli rengasrikkoa, pakoputki katosi pätkälle, kytkinmurheita ja sitten sain vielä ruokamyrkytyksen. Toisena päivänä olo oli hyvä ja meillä oli vielä täydet mahdollisuudet taistella podium-paikasta. Nyt jäi kesken, mutta toivotaan että ensi kerralla kaikki osuu taas kohdalleen, Lario kommentoi.

Osakilpailun voittoon ajoi belgialainen Guillaume de Mevius kahden sekunnin erolla espanjalaiseen Efren Llarenaan nähden. Aki Sahila oli seitsemäs. Sarja jatkuu seuraavaksi asfaltilla Rallye de Rouerguessa 7.-8. heinäkuuta. Larion kausi jatkuu puolestaan tulevana viikonloppuna Kouvolan ympäristössä ajettavalla SM-rallilla.

Lähde: Taisko Larion tiedote


Facebook kommentit