Latvala, Suninen, Vatanen, Vilenius, Nordgren – mutta missä on Lappi?

27.9.2016 / 08:54
Esapekka Lappi voitti Suomen ja Saksan MM-ralleissa WRC2-luokan, mutta sen jälkeen ajohommia ei ole ollut. (kuva: Jari Hotti)

[ A- ] / [ A+ ]

Rallin MM-sarja jatkuu viikonloppuna Ranskan Korsikalla. Asvalttirallissa on mukana vain kaksi suomalaiskuskia: Jari-Matti Latvala ja Teemu Suninen. WRC2-luokan maailmanmestaruuteen mahdollisuudet omaava Esapekka Lappi sensijaan loistaa poissaolollaan, eikä hän aja myöskään Espanjan osakilpailussa Kataloniassa.

Kataloniassa on toki tukku muita suomalaisia. Asvalttia ja soraa sekoittavaan ralliin ovat Latvalan (Volkswagen Polo R WRC) ja Sunisen (Skoda Fabia R5) lisäksi ilmoittautuneet Max Vatanen (Ford Fiesta R2T), Tomi Vilenius (Citroen DS3 R1) ja Juuso Nordgren (Ford Fiesta R2T).

– En tiedä missä ajan seuraavaksi. Skoda päättää nämä asiat. Mielelläni tietysti ajaisin, Lappi sanoi UrheiluUutiset.comille viime viikolla.

Lapin ajamattomuus on sikäli harmillista, että hän taistelisi vielä maailmanmestaruudesta. Hän on WRC2-sarjassa kolmantena. Lapilla on pisteitä 82, Teemu Sunisella 93 ja Elvyn Evansilla 95.

Skoda Motorsport on ilmoittanut Korsikalle Jan Kopeckyn, ja Kataloniaan Kopeckyn ja Pontus Tidemandin.

Walesin MM-ralliin (27.-30.10.) ilmoittautuminen päättyy tänään tiistaina 27.9.

Miiro Koivula, @twitter MiiroKoivula

Lue myös Lappi ei kommentoi Toyota-huhua


Facebook kommentit