MOTORSPORT

Latvialaiskuski Ralfs Sirmacis suomalaismanagerien talliin: “Tärkeä askel kohti maailmanmestaruutta”

Latvialainen Ralfs Sirmacis, 22, on liittynyt Kim Vatasen ja Atte Varstan V&V Sport Management –manageritiimin uudeksi kuljettajaksi.

Sirmacis oli viime kaudella rallin EM-sarjan kolmas voitettuaan kolme osakilpailua (Liepaja, Viro ja Acropolis). Hän ajoi Skoda Fabia R5:lla.

– Tuntuu mahtavalta olla osa tätä tallia. Tämä on iso ja tärkeä askel urallani tulla ensimmäiseksi latvialaiseksi rallin maailmanmestariksi. Kimin ja Aten kokemuksen myötä voin itse keskittyä ajamiseen ja kehittymiseen ammattilaisena matkalla kohti tavoitteitani, Sirmacis sanoo.

– Olemme seuranneet Ralfsia jo jonkin aikaa. Hän otti meihin yhteyttä taannoin, ja luonnollisesti olimme valmiita keskusteluun yhteistyöstä. Ralfsilla tulee olemaan hieno tulevaisuus rallissa ja hänen saavutuksensa jo nuorella iällä on siitä selvä todiste, Vatanen ja Varsta sanovat.

Sirmacis jatkaa tällä kaudella rallin EM-sarjassa SRT-tallin Skoda Fabia R5 –kalustolla. Tavoitteena on osallistua ainakin 4-6 EM-ralliin. Riikalaisen ura alkoi Renaultin, Peugeotin ja Fordin etuvetokalustolla.

EM-sarjan avauskilpailussa Azoreilla Sirmacis oli seitsemäs kärsittyään peräti kuusi rengasrikkoa.

V&V Sport Management on tehnyt yhteistyötä aiemmin mm. Sebastien Ogierin, Hayden Paddonin, Toomas Heikkisen, Craig Breenin ja monien muidenkin kuskien kanssa. Kuskit ovat voittaneet kahdeksan maailmanmestaruutta, yhden euroopanmestaruuden, GRC-sarjan mestaruuden ja seitsemän SM-titteliä.

https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpg Koivula, twitter @https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpgKoivula

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com