Lindholmin hyvin alkanut kilpailu päättyi kiveen – “Siinä ei ollut mitään tehtävissä”

2.8.2019 / 15:57
Emil Lindholm kilpailee tänä vuonna Volkswagenilla (Kuva: Jari Hotti).

[ A- ] / [ A+ ]

Emil Lindholmin ja kartanlukija Mikael Korhosen hyvin alkanut kilpailu Suomen MM-rallissa päättyi isoon pettymykseen.

Volkswagen Polo GTI R5 -autolla kilpaileva Emil Lindholm avasi perjantain erikoiskokeet ajamalla WRC2-luokan yleiskilpailussa koko porukan nopeimman ajan. WRC2 Pro -luokan MM-pistejohtaja Kalle Rovanperä hävisi 2,8 sekuntia. Kun Rovanperän tallikaveri Eerik Pietarinen ajoi ulos ja keskeytti ja torstain Harjun erikoiskokeen ajat laskettiin mukaan, oli Lindholmin johto kokonaistilanteessa Rovanperään nähden 0,9 sekuntia.

– Sehän sujui kuin tanssi! Olisi mukavaa, jos pystyisin ajamaan näin koko ajan. Alkuosa pätkästä oli melko huonossa kunnossa ja luulin jo, että tuli rengasrikko. Tämä on hauskaa, Lindholm naurahti Suomen MM-rallin ensimmäisen metsäerikoiskokeen jälkeen.

Hyvin alkanut kilpailu päättyi kuitenkin jo seuraavalla erikoiskokeella. Lindholm jatkaa lauantaina Ralli 2 -säännön turvin, mutta ilman muuta aikasakkojen myötä mahdollisuudet taistella luokan kärkisijoista ovat jo menneet.

– Peli on ohi tämän päivän osalta. Kivi oli urassa ja etupyörä taittui auton alle. Siinä ei ollut mitään tehtävissä. Todella iso pettymys muuten hyvään päivään. Huomenna jatketaan, Lindholm raportoi Twitter-tilillään.

 

 

Lue myös! Toyotat hallitsee, Latvala ylisti Tänakia – “Paras kuljettaja irtosoralla mitä olen nähnyt” (2.8.2019)

Teksti: Jari Hotti, Jyväskylä
toimitus@urheiluuutiset.com


Facebook kommentit