MOTORSPORT

M-Sportin video kerää ihastusta sosiaalisessa mediassa – “Ai joo, yksi pikku juttu vielä”

Fordin rallitoimintaa pyörittävä brittitalli M-Sport julkaisi tiistaina YouTube-kanavallaan videon, joka on kerännyt suurta ihastusta sosiaalisen median puolella. Videolla tallipäällikkö Malcolm Wilson saapuu työntekijöittensä eteen kiittämään heitä siitä työstä, mitä uuden WRC-kaluston eteen on vuoden aikana tehty. Tärkein viesti on luvassa kuitenkin vasta aivan puheen lopussa.

Helmikuussa 60 vuotta täyttänyt Malcolm Wilson omistaa M-Sportin rallitallin ja lisäksi britti on toiminut rallin MM-sarjan perinteisen tallin tallipäällikkönä vuodesta 1997 lähtien. Rallin maailmassa erittäin suuresti arvostettu Wilson esiintyy M-Sportin tiistaina julkaisemalla videolla työntekijöittensä edessä. Kyseessä on se kaikkien tietämä esimiehen motivointipuhe henkilökunnalleen.

– Ei minulla mitään tärkeää kerrottavaa ole, kunhan kuulette kaikki mitä sanon, niin se on tärkeintä. Tarkoitus oli julkistaa uusi auto, mutta ikävä kyllä se ei ole mahdollista. Olemme sen asian suhteen myöhässä, emmekä pysty sitä nyt tekemään, Wilson lausuu.

Tämän jälkeen Wilson kiittää kaikkia projektissa mukana olleita henkilöitä hienosta työstä ja jatkaa puhettaan puhumalla yleisistä asioista, jotka työntekijöiden ilmeitä katsomalla “selkeästi kiinnostaa” kaikkia paikalla olijoita. Wilson ehtii jo lopettamaan puheensa, kunnes muistaa, että jotain jäi vielä sanomatta.

– Ai joo, yksi pikku juttu vielä…

Katso video yläpuolelta, mitä Wilson meinasi unohtaa kertoa.

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti
Video ja kuva etusivulla: M-Sport (YouTube)

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com