MOTORSPORT

Miki Weckström voittoon Global Rallycross Championship-sarjassa

Global Rallycross Championship -sarjan Lites-luokassa kisaava Suomen Miki Weckström otti kauden toisen voittonsa viikonloppuna Pohjois-Carolinassa ajetussa kauden kuudennessa osakilpailussa.

Olsbergs MSE X Forces –tiimin Miki Weckström otti kauden toisen voittonsa Red Bull Global Rallycross Championship –sarjan Lites-luokassa. Samalla suomalaistulokas nousi kolmanneksi pisteissä.

– Olipa superhieno startti. Sain tehtyä hyvin eroa takana tuleviin, noin viiden auton mitan verran ja sen jälkeen yritin keskittyä vain omaan ajooni ja ajaa vakaasti ja smoothisti, kertoi Miki Weckström

Weckström sai tehtyä kahdeksan sekunnin johdon ennen kuin kisa keskeytettiin punaisella lipulla huonon sään takia.

– Harmittaa, että sää vaikutti kilpailuun emmekä saaneet ajettua jäljellä olevia viittä kierrosta mutta olen erittäin onnellinen tiimin puolesta. OMSE X Forcen kundit tekivät niin kovasti töitä.

– Haluan kiittää perhettäni ja sponsoreitani Gulf Oilia ja Van Dutchia, Tecnomar Evoa ja AxoparCenteria tuesta. Me olemme tällä hetkellä vahvoilla myös mestaruuspisteissä.

Kartingissa menestyksekkäästi uraa luonut 23-vuotias Miki Weckström nousi täksi kaudeksi Yhdysvaltojen Red Bull Global Rallycross sarjan Lites-luokkaan. Espoolainen on tehnyt vakuuttavaa jälkeä tulokasvuonaan. Hän voitti ensimmäisen kilpailunsa Phoenixissa ja toisen nyt Pohjois-Carolinassa.

Lähde: Miki Weckströmin tiedote

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com