Muutoksia UrheiluUutiset Motorsport -sivuston toimintaan, päätoimittaja vaihtuu

28.12.2023 / 18:19

[ A- ] / [ A+ ]

UrheiluUutiset Motorsport -uutissivuston toiminnassa tapahtuu muutoksia 28. joulukuuta alkaen.

Autourheilun uutisointiin erikoistuneen UrheiluUutiset Motorsport -sivuston päätoimittajana 1. heinäkuuta 2017 lähtien toiminut Jari Hotti ei jatka tehtävässään. Sivuston uutena päätoimittajana aloittaa Mauri Nurmi.

– Kahdeksan ja puoli vuotta toimittajana sivustolla ja siitä reilut kuusi vuotta sivuston päätoimittajana ovat olleet jakso elämästäni, jota en unohda koskaan. Nyt on kuitenkin tullut aika astua sivuun ja tuoda sivustolle uusia näkemyksiä uuden päätoimittajan kautta. Suuri kiitos kaikille lukijoille, yhteistyökumppaneille, sekä autourheiluihmisille, joiden kanssa olen saanut menneiden vuosien aikana toimia, Hotti sanoo.

Vuonna 2012 perustettu urheiluuutiset.com -sivusto erikoistui autourheilumediaksi 6. tammikuuta 2017. Sitä ennen sivusto uutisoi nimensä mukaisesti eri urheilulajien tapahtumista.

– Sivusto on vakiinnuttanut vuosien saatossa paikkansa suomalaisessa autourheilumediassa ja on helppo ollut todeta, että tälläiselle erikoissivustolle on todellakin ollut tilausta. Olen todella iloinen siitä, että Mauri autourheilumedian raudan lujana ammattilaisena ottaa sivuston vetovastuun haltuunsa, Hotti hehkuttaa.

Lisätietoja: Mauri Nurmi, 040-733 1400


Facebook kommentit