Neste Rallin viralliseksi automerkiksi Toyota

23.3.2017 / 13:20
Toyotan paluu rallin MM-sarjaan näkyy paitsi erikoiskokeilla, myös Suomen MM-rallissa muutenkin. (kuva: AKK Sports)

[ A- ] / [ A+ ]

Suomen MM-ralli, Neste Ralli, ja japanilaisen autonvalmistaja Toyotan suomalainen maahantuoja, Toyota Auto Finland Oy, ovat solmineet yhteistyösopimuksen vuosille 2017–2018.Heinäkuun lopussa 27.–30.7. ajettava, perinteikäs Neste Ralli saa kumppanikseen yhden maailman suurimmista autovalmistajista ja kansainväliseen moottoriurheiluun vahvasti sitoutuneen sekä kuluttajien keskuudessa monipuolisesti toimivan brändin. Yhteistyön myötä kisajärjestäjän, AKK Sports Oy:n, käytössä on yli kuusikymmentä kappaletta ajoneuvoja, aina henkilöautoista kuljetuskalustoon.

– Toyotan osallistuminen rallin MM-sarjaan 80–90-luvuilla ilahdutti asiakkaitamme valtavasti, ja osoitti kuinka suuri merkitys rallilla on suomalaisille. Tämän vuoden comeback on aiheuttanut suoranaista huumaa asiakaskunnasamme, joten ralliyhteistyö on meille luonnollinen askel. Mallistomme on kehittynyt dynaamiseen ja vauhdikkaaseen suuntaan, joten rallitoiminta tukee mallistommekin kehitystä. Meille oli tärkeää, että olemme Neste Rallin lisäksi mukana myös tukemassa juniorityötä, ja siksi päätimme lähteä mukaan myös Flying Finn 100 –hankkeeseen kertoo Toyota Auto Finlandin markkinointijohtaja Janne Hällfors.

– Syntynyt sopimus ja sen myötä Toyotan entisestään voimistunut läsnäolo suomalaisessa autourheilussa ovat upeita asioita, jotka ilahduttavat meitä Neste Rallin organisaatiossa aivan erityisesti. Rallin MM-sarjaan palattuaan Toyotasta on muodostunut myös kotimaisille autourheilun ystäville läheinen merkki WRC-tiimin menestyksekkään suomalaisen vetovastuun ja huippukuljettajiemme ansiosta. Toivotamme Toyotan lämpimästi tervetulleeksi Suomen MM-ralliin sen virallisena automerkkinä, ja uskomme vahvasti että yhteistyö tuo meille molemmille paitsi uudenlaista näkyvyyttä, myös monia mielenkiintoisia yhteistyömuotoja, kuvailee AKK Sportsin markkinointijohtaja Heli Kemppainen.

Lähde: Neste Rallin tiedote


Facebook kommentit