Paddon sivuun, Mikkelsen Hyundailla kauden kolmeen viimeiseen MM-ralliin

5.9.2017 / 15:16
Andreas Mikkelsen ajoi tällä kaudella kolme MM-rallia Citroenilla (Kuva: Citroen Racing).

[ A- ] / [ A+ ]

Rallin MM-sarjassa valmistajien maailmanmestaruudesta M-Sportin kanssa tiukasti taisteleva Hyundai tekee muutoksia kokoonpanoonsa kuljettajien osalta.

Hyundai on kilpaillut koko kauden ajan kuljettajinaan Thierry Neuville, Hayden Paddon, sekä Dani Sordo. Nyt talli tiedotti, että lokakuun alussa ajettavassa Espanjan MM-rallissa Paddonin tilalla nähdään Andreas Mikkelsen, joka on tällä kaudella ajanut “keikkahommina” kolme MM-rallia Citroenilla.

Mikkelsenin sopimus käsittää myös Espanjan jälkeen ajettavat kauden kaksi viimeistä MM-rallia Walesissa ja Australiassa. UrheiluUutiset.comin saamien tietojen mukaan Mikkelsen on jo tehnyt sopimuksen Hyundain kanssa kaudesta 2018. Mikkelsen ajoi testiä Hyundain kalustolla aiemmin keväällä, mutta päätyi siis sopimukseen Citroenin kanssa. Kolmesta MM-rallista paras tulos tuli Saksasta elokuussa, kun norjalainen ajoi toiseksi.

Espanjassa Mikkelsenin tallikavereina ajavat siis Neuville ja Sordo. Hyundain tiedotteen mukaan Walesissa ja Australiassa kilpailevat kuljettajat nimetään myöhemmin. Paddonin hyllytys siis koskee toistaiseksi vain Espanjan osakilpailua ja uusiseelantilainen saatetaan nähdä vielä Hyundain ratissa loppukauden kisoissa.

Espanjan MM-ralli käynnistyy torstaina 5. lokakuuta.

Lue myös! Mikkelsen ei aja Espanjan MM-rallissa Citroenilla – Siirtymässä Hyundaille (5.9.2017)

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti


Facebook kommentit