Pajuranta hyökkää Saksan TCR-sarjaan: “Ilman muuta tähdätään kärkeen”

19.4.2017 / 14:01
Pajuranta ajaa VW Golfilla, jota on hän toistaiseksi päässyt testaamaan kolmen päivän ajan. (kuva: Niko Salminen)

[ A- ] / [ A+ ]

Juuso-Matti Pajuranta nousee urallaan eteenpäin ja kilpailee tällä kaudella Saksan ADAC TCR -sarjassa.

Trofeo Abarth -luokissa menestystä niittänyt sastamalalainen lähtee sarjaan yhdessä suomalaisen Positione Motorsport -tiimin kanssa, joka on tähän asti kilpaillut Formula-luokissa Euroopassa ja Suomessa. Kalustona Pajurannalla on Volkswagen Golf GTI TCR 2017, millä hän on ehtinyt viettämään jo kaksi testipäivää Ranskassa sekä yhden Alastarolla Suomessa.

ADAC TCR -sarjassa ajetaan seitsemän viikonloppua ja jokaisena viikonloppuna kaksi kilpailulähtöä. Ratoja sarjassa on mm. Nürburgring, Hockenheim ja Red Bull Ring. Pajurannan ja Positione Motorsportin tavoitteena on päästä kiertämään koko sarja ja hankkia arvokasta kokemusta.

– Tämä on todella hieno mahdollisuus päästä ajamaan ja kiitos siitä kuuluu jo tässä vaiheessa Positione Motorsportille sekä kaikille yhteistyökumppaneille. Tarkoitus on ajaa koko sarja, mutta se varmistuu vasta kauden edetessä. Ensimmäiset kilpailut näyttävät vähän oman vauhdin tasoa, mutta ilman muuta tähdätään kärkeen. Ylimääräisiä paineita en ota, ensimmäinen kilpailuviikonloppu on uuteen tutustumista ja avaa paljon, kun näkee vauhdin siellä, Pajuranta kertoo.

Sarjan osakilpailut on mahdollista katsoa suorana lähetyksenä ADAC Motorsportin sivuilta.

Lähde: Juuso-Matti Pajurannan tiedote


Facebook kommentit