Rallicrossin SM-sarjan kalenteriin muutos – Oulun osakilpailu on peruttu

17.6.2021 / 08:26
OuluZone ei isännöi tänä vuonna rallicrossin SM-sarjan osakilpailua (Kuva: Jari Hotti).

[ A- ] / [ A+ ]

OuluZonen moottoriurheilukeskus ei isännöi tänä kesänä rallicrossin SM-sarjan osakilpailua.

OuluZonen moottoriurheilukeskuksessa oli tarkoitus ajaa rallicrossin SM-sarjan kauden neljäs osakilpailu 21. elokuuta, mutta kyseinen tapahtuma on peruttu. Syytä peruuntumiselle ei autourheilun kansallisen keskusliiton AKK:n toimesta ole kerrottu. OuluZonen radalla ajettiin pari viikkoa sitten rallicrossin Pohjoismaiden mestaruussarjan RallyX Nordicin kauden viides ja kuudes osakilpailu.

SM-sarjan osakilpailujen määrä tänä kesänä pysyy Oulun peruuuntumisesta huolimatta kuitenkin viidessä, kun mukaan nostettiin Kaanaassa 18. syyskuuta ajettava osakilpailu, joka samalla on myös SM-sarjan kuluvan kauden viimeinen. Kaanaa oli mukana rallicrossin SM-sarjassa edellisen kerran vuonna 2018 ja silloin se isännöi SM-sarjan kauden avausosakilpailua.

Rallicrossin SM-sarjan kilpailukausi 2021 avattiin Honkajoella 22. toukokuuta ja siellä luokkavoittoihin ajoivat Jere Kalliokoski (Supercar), Olli Lahti (SRC), sekä Joni-Pekka Rajala (Autokrossi). Kauden toinen osakilpailu ajetaan Jalasjärvellä 10. heinäkuuta ja siitä kausi etenee elokuisen Kouvolan, sekä syyskuisen Hyvinkään kautta kohti Kaanaassa ajettavaa kauden viidettä ja samalla viimeistä osakilpailua.

Rallicrossin SM-sarjan kilpailukalenteri 2021

10.07. Jalasjärvi
07.08. Kouvola
04.09. Hyvinkää
18.09. Kaanaa

 

 

Teksti: Jari Hotti, UrheiluUutiset Motorsport
toimitus@urheiluuutiset.com


Facebook kommentit