MOTORSPORT

Rallin SM-sarjastakin tutulle valokuvaajalle komea tunnustus – Voittokuvat Mikkelin SM-rallista

Kansallisten eurooppalaisten ammattivalokuvaajajärjestöjen liitto, Federation of European Professional Photographers (FEP), järjesti kuvakilpailun, jonka palkinnot jaettiin Innsbruckissa, Itävallassa lauantaina. Yksi palkituista oli jyväskyläläinen Hannu Rainamo, joka pokkasi voiton urheilukategoriasta.

Federation of European Professional Photographers -liittoon kuuluu yli 50 tuhatta eurooppalaista ammattivalokuvaajaa 20 eri maasta. Tänä vuonna kuvakilpailuun osallistuttiin yhteensä yli 2400 kuvalla ja 20 jäsenestä koostuva kansainvälinen tuomaristo suoritti valintojaan useiden viikkojen ajan.

Urheilukategoriassa voiton nappasi jyväskyläläinen Hannu Rainamo, 36, jonka osaamista kameran kanssa on nähty vuosien varrella paljon myös moottoriurheilussa ja erityisesti rallin SM-sarjassa, mistä Rainamo on toimittanut kaksi kuvakirjaakin viimeisen kahden vuoden aikana. Kuvakilpailun voiton ja komean tunnustuksen tuoneista kuvista kaksi oli rallin SM-sarjasta ja Mikkelin osakilpailusta Vaakunarallista helmikuulta 2018. Voittokuvat voit katsoa täältä.

Rainamon kuvia on julkaistu vuosien saatossa tiimien ja kuljettajien tiedotteiden kautta myös UrheiluUutiset.comin sivuilla.

Teksti: Jari Hotti
toimitus@urheiluuutiset.com

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com