MOTORSPORT

Rally Trophy -mestari Pasi Laaksomaa viihtyi Mestareiden Illassa: “Todella upea tapahtuma”

Lahtelainen ralliautoilija Pasi Laaksomaa vietti autourheilijoiden vuotuista palkintojenjakogaalaa, Mestareiden Iltaa, lauantaina Jyväskylän Paviljongilla upeissa tunnelmissa. Kausi 2016 oli Laaksomaalle menestyksekäs ja peräti 16 rallia vuoden aikana urakoinut, sekä Rally Trophy -sarjan voittanut pitkän linjan kilpa-ajaja oli Paviljongilla yhtä hymyä.

– Onhan tämä Mestareiden Ilta todella upea tapahtuma ja on hienoa, että autourheilijoille järjestetään tällainen vuosittainen palkintojenjakogaala. Tietysti illan kohokohta oli se, että itse pääsin nousemaan palkintolavan korkeimmalle korokkeelle kartanlukijani Susanna Laaksomaan kanssa ja hakemaan Rally Trophy -sarjan mestaruuspokaalin. Kiitos koko tiimille ja kaikille tukijoille viime kaudesta. Tänä vuonna yritetään tietysti jatkaa hyviä otteita, Laaksomaa käänsi jo katseet kilpailukauteen 2017.

Kaudella 2017 Pasi Laaksomaa Racing Team jatkaa kilpailemista ainakin Rally Trophy -sarjassa, sekä ajaa myös muita yksittäisiä kilpailuja ympäri Suomen.

 

 

Lähde: Pasi Laaksomaa Racing Teamin tiedote
Video: Pasi Laaksomaa Racing Teamin YouTube-kanava

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com