MOTORSPORT

Rallybaron tuo toisen Hyundain rallin SM-sarjaan – “Option käyttäminen tuli ajankohtaiseksi”

Antti Leinosen johtama Rallybaron-tiimi on kilpaillut kuluvalla kaudella rallin SM-sarjassa vuonna 2016 rallimarkkinoille tuodulla Hyundai i20 R5 -ralliautolla, jota on ohjastanut Jesse Turunen. Nyt Rallybaron uutisoi, että tiimi tuo Suomeen myös toisen vastaavan ralliauton.

Rallybaronin Hyundai i20 R5 -ralliauto on tällä kaudella ollut ainoa laatuaan Pohjoismaissa. Kuluvalla kaudella vastaava kalusto on nähty myös Hyundain tehdaskuljettajien, Hayden Paddonin ja Thierry Neuvillen, toimesta Sanremo-, sekä Ypres-rallissa. Nyt Rallybaron tuo siis toisen Hyundain Suomen ralliteille.

– Kaksi vuotta sitten lähdimme tunnustelemaan mahdollisuuksiamme rallin SM-sarjassa ja näiden kokemusten pohjalta suunnitelmat “ykkösryhmäläisen”  hankinnasta realisoituivat kaudelle 2017. Talutimme viivalle Pohjoismaiden ensimmäisen Hyundai i20 R5 -auton, joten miksi ei toista. Rallin SM-sarja elää hienoa nousukautta ja tämän lisäksi kuljettajamme Jesse Turusen sijoitukset puhuivat heti puolestaan. Option käyttäminen toisesta Hyundaista tuli ajankohtaiseksi, Rallybaronin tiimipäällikkö Antti Leinonen taustoittaa tiedotteessa.

Rallybaronin tiedotteen mukaan toisen Hyundain ensimmäinen kilpailu on joko Uudenkaupungin tai Tampereen SM-ralli syyskuussa. Se kuka tuota autoa tulee ajamaan, tiimi tiedottaa siitä myöhemmin. Suomen MM-rallissa heinäkuun viimeisenä viikonloppuna Rallybaronin Hyundailla kilpailee Jari Kihlman.

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com