MOTORSPORT

Sammalistolle sopimus Minardi Managementin kanssa

Kartingin OK-luokan Suomen mestari vuodelta 2022 lähtee tulevaan kauteen uuden manageritoimiston luotsaamana.

Luka Sammalisto aloitti tämän vuoden osallistumalla UAE F4-mestaruussarjaan. Kausi oli nousujohteinen ja kauden viimeisen osakilpailun toisessa startissa ylöjärveläinen oli jo eturivissä. Nyt hän on valmiina seuraavaan haasteeseen; Italian F4 -sarjaan. Samalla hän saa taustalleen tunnetun manageritoimiston.

Minardi Managementin omistaja Giovanni Minardi on tyytyväinen viimeisimpään kiinnitykseensä.

– Olen erittäin iloinen aloittaessamme yhteistyön Lukan kanssa. Tapasimme muutama päivä sitten Imolassa F4-sarjan ensimmäisissä testeissä ja tulimme heti hyvin juttuun. Olen vakuuttunut, että yhdessä voimme saavuttaa suuria asioita.

– Luka on älykäs kaveri, jolla on vaikuttava halu oppia. Huomasin heti, miten omistautunut hän on lajille; hän ei jätä mitään sattuman varaan ja opiskelee pienimmänkin yksityiskohdan. Ja mikä tärkeintä, hän on nopea omaksumaan asioita, kuten uusia ratoja, Minardi kiittelee.

Sammalistolle tämä vuosi on ensimmäinen formula-auton ratissa. Hän uskoo yhteistyön kantavan hedelmää.

– Olen erittäin tyytyväinen yhteistyön aloittamisesta Minardi Managementin kanssa. Heillä on pitkä ammatillinen historia moottoriurheilusta ja odotan yhteistyötä innolla. Uskon, että yhdessä voimme saavuttaa tavoitteemme, Sammalisto kertoo tiedotteessa.

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com