Selivaara haluaa katkaista Riihimäen kirouksen – “Nyt olisi sarjan syytä katketa”

18.5.2017 / 06:51
Antti Selivaara haki soratuntumaa TeijoTalot-rallista (Kuva: Jari Nurminen).

[ A- ] / [ A+ ]

Rallin SM-sarjan kesäkausi käynnistyy Riihimäellä tulevana lauantaina. Talvikaudella ajettujen kolmen osakilpailun jälkeen Antti Selivaara on SM2-luokan pisteissä neljäntenä ja vain neljän pisteen päässä toisesta sijasta.

Antti Selivaara ja kartanlukija Jani Salo tekivät alkukaudella nousujohteisen tulossarjan, mutta ne koitokset ovat jo taakse jäänyttä elämää. Nyt keskittyminen on suunnattu kesän sorakisoihin. Ensimmäinen kesäkelillä ajettu kilpailu on jo takana, kun viime viikonloppuna kaksikko oli kisaamassa TeijoTalot-rallissa. Salossa ajettu kisa tarjosikin loistavat olosuhteet kaluston ja miehistön herättelyyn kevättauon jälkeen.

Testimielellä ajetusta rallista oli tuomisina yleiskilpailun, sekä luokan kakkossijat.

– Lopputulos oli toki hyvä, mutta omaan tekemiseen en ole missään tapauksessa tyytyväinen. Koko kilpailu meni vähän säätämiseen ja koheltamiseen. Tuntuukin siltä, että heti kun latu on vähän entuudestaan tuttu, onnistuu ajaminen huomattavasti paremmin, Selivaara myönsi.

– Vastaavasti kun mennään puhtaasti pelkän nuotin varassa, silloin tulee tukkaan niin, että saa kaivaa kalenterin ajanottovälineeksi. Ei hyvä tilanne, kun nuotti ei vain tunnu menevän kaaliin.

Sen lisäksi, että Selivaara tottakai haluaa menestyä kesäkauden SM-osakilpailuissa, niin lauantaina ajettavan Riihimäen SM-rallin osalta kova halu olisi myös katkaista eräänlainen kirous tähän ralliin liittyen.

– Olen ollut Riihimäellä ajamassa kolme kertaa aiemmin, mutta ne edelliset kerrat ovat päättyneet keskeytykseen jo kisan ensimetreillä. Nyt olisi tuon sarjan syytä katketa. “Riksuun” lähdetään kaikesta huolimatta ajamaan luokan kärkisijoista. Parhaani lupaan yrittää ja sen täytyy riittää, Selivaara uskoo.

Lähde: Antti Selivaaran tiedote


Facebook kommentit