MOTORSPORT

Selivaara kolmatta kertaa urallaan Tunturirallissa – “Renkaat joutuvat nyt aika lujille”

Rallin SM-sarjan kausi 2018 käynnistyy perjantaina Arctic Lapland Rallin eli Tunturirallin merkeissä. Antti Selivaara on valmistautunut kaksipäiväiseen koitokseen huolellisesti. Nyt myös tiimin Subaru Impreza on saanut uuden ja tosi pirteän värityksen.

Viime vuonna SM2-luokan pistetaulukossa viidenneksi päätynyt Antti Selivaara tiedostaa, että alkavalla kaudella on entistä enemmän sellaisia kilpailijoita, jotka kamppailevat palkintokorokesijoista.

– Nuotitusjakso on sujunut hienosti ja ilman ongelmia. Olemme päässeet kiertämään kaikki pätkät neljä, viisi kertaa, joten luulisi lappujen olevan kunnossa, Selivaara hymähtää.

– Lunta on kenties enemmän kuin koskaan, mutta minkäänlaisia jääpohjia teillä ei ole, joten renkaat joutuvat nyt aika lujille, Selivaara arvioi.

Selivaara ja kartanlukija Teemu Horkama kilpailevat numerolla 22. Kaksipäiväisen Arctic Lapland Rallyn kokonaispituus on 886 kilometriä. Reitti sisältää 11 erikoiskoetta yhteispituudeltaan 254 kilometriä. SM-sarjan kauden avausosakilpailu Rovaniemellä käynnistyy erikoiskokeiden osalta perjantaina kello 12.43 ja maaliin saavutaan lauantaina alkuillasta.

Lue myös! Selivaara uudella autolla rallin SM-sarjaan – ”Kuskit ovat motivoituneita ja kilpuri toimii hienosti” (13.1.2018)

Teksti: Jarno Saari, Antti Selivaaran tiedotus

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com