Selivaaralla tutut tavoitteet, Kouvola uusi haaste – “Tiestöstä ei pienintäkään hajua”

7.6.2017 / 09:18
Antti Selivaara kilpailee Teemu Asunmaan viime vuoden SM2-mestariautolla (Kuva: Jari Hotti).

[ A- ] / [ A+ ]

Rallin SM-sarjan kesäkausi jatkuu Kouvolan ympäristössä tulevana viikonloppuna. Talvikauden jälkeen Antti Selivaara oli SM2-luokan pisteissä tiiviissä kärkiryhmässä, mutta kesän ensimmäisen osakilpailun keskeytys verotti pistesaldoa.

Antti Selivaara ja kartanlukija Jani Salo ovat rallin SM-sarjan SM2-luokan pisteissä nyt viidennellä sijalla ja he tähtäävät Kouvolassa jälleen hyvään sijoitukseen. Tulevaan Kouvolan SM-ralliin tiimi on valmistautunut kohtuullisen hyvin. Viikko sitten ajettiin treenikisa Aurassa ja tuleva torstai on pyhitetty nuottitreeneille.

– Kouvolan tiestöstä minulla ei ole pienintäkään hajua, sillä en ole tuolla seudulla ollut koskaan ennen kilpailemassa. Vaativat tiet ovat takuulla edessä. Taas yritän kehittää omaa tekemistä. Meidän autokunnassa kun on se hyvä tilanne, että kilpailukalusto ja kartanlukija edustavat oman luokkansa huipputasoa. Matkaa luokan kärkeen on edelleen aivan liian paljon, mutta pienin askelin mennään eteenpäin.

Riihimäellä edellisessä osakilpailussa matkanteko päättyi keskeytykseen, kun oikean puolen alapallonivel ei kestänyt hypyn alastulossa.

– Enempää keskeytyksiä sarjatilanne ei oikein kestä, mikäli mielimme pysyä kiinni edes jollain tasolla mitalikamppailussa, Selivaara tiedostaa.

Lähde: Antti Selivaaran tiedote


Facebook kommentit