Skodan johtaja lupaa Nordgrenille MM-ralleja tänä vuonna – “Teki hyvän vaikutuksen”

25.4.2018 / 06:05
Juuso Nordgren kilpailee Skodan tehdastiimin väreissä (Kuva: Skoda Motorsport).

[ A- ] / [ A+ ]

Skoda Motorsportin johto on vakuuttunut Juuso Nordgrenin osaamisesta ja miksi ei olisi, onhan 21-vuotias karkkilalainen tehnyt tähän mennessä tshekkiläisen tehdastiimin väreissä hienoa työtä.

Juuso Nordgrenin kilpailukauden 2018 avaus viime viikonloppuna toi Tshekin rallisarjan osakilpailusta kolmannen sijan. Työnäyte oli vakuuttava, olihan kyseessä Nordgrenille vasta uran ensimmäinen puhdas asfalttiralli, Sumava Rallissa kahden päivän aikana kun ajettiin kaikki 14 erikoiskoetta asfaltilla.

– Nordgren teki hyvän vaikutuksen ajamalla palkintopallille erinomaisen kolmannen sijan myötä, Skoda Motorsportin johtaja Michal Hrabanek kehuu tiedotteessa.

Viime kaudella Nordgren ajoi Skodan tehdastiimissä kaksi MM-rallia, Espanjan ja Walesin, sekä Suomen MM-rallin Toni Gardemeisterin johtamassa TGS Worldwide -tiimissä. Tälle kaudelle Nordgren solmi Skoda Motorsportin kanssa koko kauden kattavan sopimuksen, mutta tarkempaa kilpailuohjelmaa ei ole missään vaiheessa julkistettu. Hrabanekin mukaan kilpailuja on Nordgrenille kuitenkin luvassa ja myös MM-sarjan puolelta.

– Tulemme näkemään Nordgrenin tällä kaudella valikoiduissa kilpailuissa ja mukana on myös joitakin MM-ralleja WRC2-luokassa, Hrabanek vahvistaa Skoda Motorsportin tiedotteessa.

Nordgrenin oman tiedotteen mukaan seuraava kilpailu tulee olemaan toukokuussa, mutta sen tarkempaa tietoa ei vielä annettu. Todennäköisimmät vaihtoehdot ovat Portugalin MM-ralli, sekä Tshekin rallisarjan kauden kolmas osakilpailu Cesky Krumlov -ralli, jotka molemmat ajetaan samana viikonloppuna. Toukokuun alussa ajettavaan Aasian-Tyynenmeren rallisarjan kauden avausosakilpailuun Skoda ei osallistu.

Rallin MM-sarjan seuraavassa osakilpailussa Argentiinassa tänä viikonloppuna Skodan tehdastiimin kalustolla WRC2-luokan MM-pisteistä kilpailevat Pontus Tidemand, sekä Kalle Rovanperä. Skodan junioritiimistä mukana Argentiinassa nähdään Ole Christian Veiby, mutta hän kilpailee yksityistiimin kalustolla, eikä taistele WRC2-luokan MM-pisteistä.

Lue myös! Juuso Nordgrenilta vakuuttava näyte osaamisesta – ”Tulos antoi rutkasti lisää itseluottamusta” (23.4.2018)

 

Terästarvike banneri 2017

 

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti


Facebook kommentit