MOTORSPORT

Suomalaisosaamista Extreme E -sarjaan

FIA:n kansainvälinen sähköautoilla kisattava off-road-sarja Extreme E ilmoitti, että suomalainen Kempower on jatkossa sen virallinen latauspartneri.

Vuonna 2017 perustettu Kempower on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan sähköautojen latauspisteitä ja teknologiaa, jotka mahdollistavat käyttäjäystävällisen tasavirtapikalatauksen

Nopeat latausajat ovat kilpailumuotoisessa sähköautoilussa välttämättömiä, mikä tekee pikalatauksesta arvokkaan voimavaran tiimeille. Kempowerin modulaarinen ja skaalautuva latausjärjestelmä yhdistettynä edistyneisiin ohjelmistoihin pyrkii tarjoamaan optimaalisen käyttökokemuksen Extreme E -tiimeille.

Kempowerin latureita esiteltiin äskettäin Desert X Prix -tapahtumassa Jeddahissa, Saudi-Arabiassa. Extreme E -tapahtumaan osallistumisensa lisäksi Kempower pyrkii saavuttamaan 100 % kierrätettävyyden ja vähentämään muovipakkausjätteen määrää 50 % vuoteen 2025 mennessä.

Extreme E -sarjan markkinointipäällikkö Ali Russell oli tyytyväinen näkemäänsä.

– Kempowerin tarjoama teknologia auttaa meitä saamaan autot nopeasti takaisin radalle ja heidän laitteidensa luotettavuus äärimmäisissä ympäristöissä sopii meille täydellisesti. Lisäksi on hienoa, että ajatusmaailmamme kohtaavat monissa ydinasioissa liittyen kestävään kehitykseen.

– Työskentely Extreme E -sarjassa sopii täydellisesti Kempowerin visioon tehdä maapallosta puhtaampi ja hiljaisempi paikka meille kaikille. Pyrimme jatkuvasti parantamaan teknologiaamme, ohjelmistojamme ja palveluamme, lisää Kempowerin varatoimitusjohtaja Paula Savonen.

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com