Suomalaisväriä Ranskan mestaruussarjaan

2.4.2024 / 12:41

[ A- ] / [ A+ ]

Juha Rytkönen osallistuu tulevalla kaudella rallicrossin Ranskan mestaruussarjaan.

Ranskalaistiimi PGRX ilmoitti aprillipäivänä kuljettajakiinnityksestä, joka ei ajankohdastaan huolimatta ollut pilaa, vaan totista totta.

Patrick Guillermen johtama tiimi kertoi tehneensä sopimuksen rallicrossin kaksinkertaisen Suomen mestarin, Juha Rytkösen kanssa.

– Kausi 2024 Ranskan mestaruussarja PGRX teamissa, tutun ja erittäin nopean Hyundain ratissa, Rytkönen kommentoi sosiaalisessa mediassa.

Hyundailla Rytkönen on näyttänyt vauhtinsa; vuoden 2020 elokuussa Kouvolan MM-rallicrossissa tuli heti MM-uran ensimmäisestä osakilpailusta komea toinen sija. Tämän lisäksi hän oli vuonna 2022 Belgian EM-osakilpailussa toinen, tälläkin kertaa Hyundain ohjaimissa.

Nyt ohjelmassa on rutkasti kisakilometrejä, sillä kauden aikana ajetaan yhdeksän osakilpailua. Kausi alkaa huhtikuun lopulla ja päättyy lokakuussa.

– Olen erittäin innoissani tästä kunnianhimoisesta projektista, sekä erittäin kiitollinen kaikille taustallani toimiville kumppaneille että tähän on edes mahdollista lähteä. Tämän eteen on vielä paljon töitä tehtävänä, mutta tehdään tästä yhdessä upea ja antoisa vuosi, Rytkönen toteaa.


Facebook kommentit