MOTORSPORT

Suomi100: Jari-Matti Latvala, Volkswagen, Monte Carlo 2015

UrheiluUutiset.com julkaisee 6.1.-6.12. joka päivä Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi kuvan autosta, jolla Suomea on ajettu maailmankartalle. Autot ovat 1:43-kokoisia pienoismalleja ja ne kaikki ovat edesmenneen https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpg Koivulan henkilökohtaisesta kokoelmasta.

Tiistaina 7. marraskuuta esittelyvuorossa on Jari-Matti Latvalan Volkswagen Polo R WRC -auto vuoden 2015 Monte Carlon MM-rallista. Latvala osallistui urallaan kahdeksatta kertaa tähän rallin MM-sarjan klassikkokilpailuun ja ensimmäistä kertaa töysäläinen nousi kilpailun päätteeksi Monte Carlon kasinon aukiolla palkintopallille, kun maalissa sijoitus oli tallikaveri Sebastien Ogierin jälkeen toinen.

Volkswagen-tallin hienoa menestystä täydensi kolmanneksi ajanut Andreas Mikkelsen. Latvala ajoi kaudella 2015 voitot Portugalissa, Suomessa, sekä Korsikassa ja oli palkintopallilla lisäksi Saksan, Australian ja Espanjan MM-ralleissa, joissa kaikissa sijoitus oli Monte Carlon tapaan toinen. Kuljettajien MM-sarjassa toiseksi sijoittunut Latvala saavutti kolmannella Volkswagen-kaudellaan siis yhteensä seitsemän palkintosijoitusta, mutta kertaakaan sijoitus ei ollut kolmas.

https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpg Koivulan muistoa kunnioittaen.

Suomi100-autojen esittelyt

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com