MOTORSPORT

Suomi100: Mika Häkkinen, Mercedes-Benz, DTM-kausi 2006

UrheiluUutiset.com julkaisee 6.1.-6.12. joka päivä Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi kuvan autosta, jolla Suomea on ajettu maailmankartalle. Autot ovat 1:43-kokoisia pienoismalleja ja ne kaikki ovat edesmenneen https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpg Koivulan henkilökohtaisesta kokoelmasta.

Perjantaina 24. marraskuuta esittelyvuorossa on Mika Häkkisen AMG-Mercedes C-Klasse -auto DTM-kaudelta 2006. Tulokaskaudellaan DTM:ssä loppupisteissä viidenneksi sijoittunut Häkkinen ajoi nyt toista kauttaan tässä arvostetussa vakioautosarjassa ja aivan kuten edellisellä kaudella, niin myös nyt Häkkinen edusti HWA Team -tallia.

Jos ajoi Häkkinen tulokaskaudellaan yhden voiton ja yhteensä kolme palkintosijoitusta, niin toinen kausi ei voittoja tuonut, mutta palkintosijoituksia kertyi yhtä monta. EuroSpeedway-radalla Lausitzissa Häkkinen oli toisena vuonna peräkkäin kolmas, Norisringin kilpailu päättyi myös kolmanteen sijaan ja Ranskasta tuli kauden paras osakilpailusijoitus Häkkisen ollessa toinen. Loppupisteissä sijoitus oli kuudes.

https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpg Koivulan muistoa kunnioittaen.

Suomi100-autojen esittelyt

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com