MOTORSPORT

Suru-uutinen Saksasta: kilpailijapari menehtyi ulosajon seurauksena, ralli keskeytettiin

Saksassa ajettava 53. Sachsen Ralli on keskeytetty avauserikoiskokeella tapahtuneen traagisen, kuljettajan kuolemaan johtaneen ulosajon seurauksena.

Saksan autourheiluliitto ADAC:in tiedotteen mukaan Sachsen Rallissa, Saksan rallisarjan kauden toisessa osakilpailussa, saksalaiskuljettaja Kai Gunther ajoi Renault Clio -autonsa rajusti ulos tieltä. Pelastushenkilökunta oli saatu paikalle nopeasti, mutta Guntherin vammat olivat sen verran vakavat, että elvytysyrityksistä huolimatta häntä ei pystytty enää pelastamaan.

Guntherin kartanlukija Sebastian Walker loukkaantui tiedotteen mukaan ulosajossa vakavasti ja hänet on kuljetettu sairaalaan. Onnettomuudessa ei ollut osallisena katsojia. Ulosajo tapahtui tiedotteen mukaan melko nopeasti ensimmäisen erikoiskokeen starttipaikan jälkeen.

Kaksipäiväisessä Sachsen Rallissa oli tarkoitus ajaa perjantaina ja lauantaina yhteensä 12 erikoiskoetta yhteispituudeltaan reilut 153 kilometriä. Kilpailun järjestäjä kuitenkin ilmoitti, että kilpailu keskeytetään ja sitä ei tulla enää jatkamaan. Suomalaiskuljettajista kilpailussa mukana oli Eerik Pietarinen yhdessä kartanlukijansa Juhana Raitasen kanssa.

 

 

Päivitys lauantaina 25.5. klo 8.30: Saksalaisen Rallye-Magazinin mukaan myös kartanlukija Sebastian Walker menehtyi saamiinsa vammoihin myöhemmin sairaalassa. Uutisen otsikko päivitetty.

Teksti: Jari Hotti
toimitus@urheiluuutiset.com

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com