MOTORSPORT

Taisko Lario janoaa menestystä Ranskassa – “Kärkivauhdissa täytyy olla heti”

Ranskassa ajettava rallin Peugeot 208 Rally Cup jatkuu viikonloppuna ajettavalla sarjan kolmannella osakilpailulla, Terre du Diois -rallilla. CHL Sport Auto -tiimin väreissä kilpaileva Taisko Lario kartanlukijansa Sami Ryynäsen kanssa lähtee hakemaan kilpailusta kärkipään sijoitusta.

Taisko Lario on ennen viikonloppuna ajettavaa kauden kolmatta osakilpailua pisteissä sarjan neljännellä sijalla ja tavoitteet viikonloppuun ovat selvät.

– Täysiä lähdetään vetämään ja kärkivauhdissa täytyy olla heti alusta lähtien. Kun saadaan ehjä kisa, niin varmasti ollaan korkealla ja napataan hyvät pisteet. Kyseessä on lähes kaikille uusi ralli, joten sen suhteen ollaan samalla viivalla muiden kanssa. Korkeuseroja on paljon ja tie kääntyilee koko ajan, joten nuotitus on ratkaisevassa asemassa, Lario kertoo tiedotteessaan.

Tänä viikonloppuna 208 Rally Cupissa on autoja mukana 18 kappaletta ja kuljettajia kahdeksasta eri maasta. Ralli ajetaan Valencen kaupungin ympäristössä lauantaina ja sunnuntaina. Erikoiskokeita on yhteensä 11 ja pituutta niillä 136 kilometriä. Sääennuste lupaa ukkoskuuroja kisan ajaksi, mutta se ei Larioa huoleta.

– Satoi tai paistoi, niin olosuhteet ovat kaikille samat. Maanantaina ajetusta testistä jäi tosi hyvä fiilis ja autoon olemme saaneet uusia osia. Yhteistyö tiimin kanssa toimii hyvin ja meidän ei tarvitse muuta kuin keskittyä omaan tekemiseen. Tavoitteena on palkintosija ja nousta pistetaulukossa ylemmäs, päättää Lario.

Ralli alkaa lauantaina klo 12.50 Suomen aikaa. Suomalaisväriä rallissa edustaa Larion lisäksi Aki Sahila kartanlukijanaan Rami Suorsa.

Lue myös! Sahila hyökkää Ranskan soralle: ”Täysillä mennään, mutta järkevästi” (2.6.2017)

Lähde: Taisko Larion tiedote
Kuva: Bastien Roux

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com