MOTORSPORT

Tältä näyttää ensi vuoden FRC-kalenteri

Finnish Racing Championship -sarjan kauden 2025 kalenteri on julkaistu. Viiden osakilpailun mittaisen sarjan kalenteri pysyy muuttumattomana kuluvaan kauteen verrattuna. Kalenteri kattaa neljä kotimaan osakilpailua sekä Virossa järjestettävän Estonian Grand Prix:n.

Kalenterin aikainen julkaisuajankohta sekä kuluvaan kauteen nähden muuttumattomana pysyneet järjestävät seurat korostavat rata-ajon vakauttamisen strategiaa, jonka tarkoituksena on auttaa kilpailijoiden ja seurojen pitkän aikavälin suunnitelmien rakentamista rata-ajon ympärille. Myös kilpailuiden konseptin on tarkoitus pysyä kuluvaa kautta vastaavana.

– Olen erittäin tyytyväinen, että voimme julkaista kauden 2025 kilpailuiden paikkakunnat, järjestäjät sekä päivämäärät jo nyt. Uskon tällä olevan positiivisia vaikutuksia kilpailijoiden ja järjestäjien sitoutumiseen FRC-sarjaan nyt ja tulevaisuudessa, FRC-sarjan promoottori Mika Heinonen kommentoi tiedotteessa.

Kalenterin kokoamisprosessi alkaa rata-ajon lajiryhmässä, jossa päätetään vuoden arvokilpailuiden runkopäivämäärät. Tämän jälkeen sarjan promoottori tarkentaa näihin päivämääriin järjestäjät ja paikkakunnat.

Finnish Racing Championship -sarjan kalenteri 2025

24.-25.5.     Kemora

7.-8.6.       Ahvenisto

12.-13.7.     Botniaring

9.-10.8.     Porsche Ring Pärnu

13.-14.9.     Alastaro

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com