MOTORSPORT

Thierry Neuville täynnä intoa Meksikoon: “Olemme varmoja, että voimme pärjätä hyvin”

Thierry Neuville on johtanut kauden molempia jo ajettuja MM-ralleja, mutta omat pienet ajovirheet ovat suistaneet Hyundai-kuskin palkintokorokkeelta. Olisiko Meksikon soralla Neuvillen vuoro juhlia?

Sekä Monte Carlossa että Ruotsissa Neuville johti kilpailua lähes minuutilla lauantai-iltapäivällä, ja oli kulkemassa kohti voittoja. Montessa auto lipsahti kuitenkin muutaman sentin pientareelle, ja betoninen tienreunakivi taittoi oikean takapyörän alle. Ruotsissa Neuville leikkasi puolestaan yleisöerikoiskokeen sisämutkaan hieman liian ahneesti, ja etupään pyöränripustus petti.

Montessa belgialainen oli lopulta 15:s, Ruotsissa 13:s.

– Auto osoitti Montessa ja Ruotsissa mihin sillä pystyy. Meidän täytyy nyt näyttää mihin me pystymme. Tulemme päättäväisesti taisteluun mukaan, Neuville sanoo.

Alkukauden kehnoista tuloksista johtuen Neuville pääsee Meksikossa irtosorasta putsatulle tielle, ja se auttaa vauhdinpidossa. Neuville ajaa perjantaina reitillä vasta seitsemäntenä autona.

– Tämä on kauden ensimmäinen kuumassa ajettava osakilpailu, ja kun muistetaan että ajamme korkealle, niin kyseessä on hyvin erityinen kilpailu. Se on nautittava ralli, ja voimme todella hyökätä, koska tunnemme ja tiedämme kilpailun edellisiltä vuosilta. Olemme varmoja, että voimme pärjätä hyvin, Neuville korostaa.

Neuville ajoi Meksikossa vuonna 2014 kolmanneksi, joka oli Hyundain WRC-tallille ensimmäinen palkintokorokesijoitus.

Meksikon MM-ralli alkaa torstaina maan kaupungissa Mexico Cityssä ajettavalla yleisöerikoiskokeella.

Lue myös Ogier vihdoinkin “ei-auraajana” Meksikossa

https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpg Koivula, twitter @https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpgKoivula

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com