Tiimipäällikkö Ahokas ei anna vaikean kauden lannistaa – “Ensi vuonna isompana ja vahvempana kuin koskaan”

24.9.2018 / 03:11
Philip Miemoisin auto Vauhtiajojen jälkeen (Kuva: APR Competition).

[ A- ] / [ A+ ]

APR Competitionin tiimipäällikkö ja itsekin Legends-luokassa ajava Johan Ahokas ei päässyt tällä kaudella moneen otteeseen ratin taakse alkukauden loukkaantumisen vuoksi.

Johan Ahokas, 28, loukkasi kätensä Suomen kauden toisessa osakilpailussa Ahvenistolla ja joutui seuraamaan katsomon puolelta kauden loput kilpailut.

– Kausi alkoi tahmeasti, vaikka vauhtia kyllä oli. Ahvenistolla oli epäonnea, kun jouduin kolariin ja loukkasin käteni, mikä pilasi tämän kauden osaltani kokonaan. Meni ohi suun tämä kausi, mutta sellaista se motorsportti välillä on, Ahokas sanoi.

Ahokas näki kaudessa kuitenkin paljon hyvää kaikesta epäonnesta huolimatta. Vaasalainen peräänkuulutti kuljettajien ottamia positiivisia kehitysaskeleita.

– Ajettiin tämä kausi vähän pienemmällä tiimillä ja vauhti on pojilla ollut kohdillaan. Meillä on ollut kuitenkin kauden aikana paljon huonoa tuuria ja loukkaantumisia. Mathiaksella meni jalka, minulla käsi ja Philipillä koko auto. Ei todellakaan mikään paras kausi. Mutta mikä on hienoa nähdä, niin kuskit ovat kehittyneet, varsinkin Philip. Hyvä nähdä, että mennään eteenpäin, Ahokas kaivoi esiin positiiviset puolet.

Kilpailukausi päättyi APR Competitionin tiimillä Alastaron viikonloppuun. Totutusta poiketen tiimi ei tänä vuonna osallistu Legends-luokan maailmanfinaaleihin Yhdysvalloissa, vaan siirtää katseet jo vahvasti kohti ensi kautta.

– Ei auta kuin pistää katseet tulevaan kauteen ja ensi vuonna APR tulee isompana ja vahvempana kuin koskaan! Toivotamme myös koko tiimin puolesta onnea Jesse Karille mestaruudesta ja onnittelut myös Jessen tiimille hyvästä työstä, Ahokas päätti.

Lue myös! APR Competitionin Legends-kausi päättyi kaksijakoisesti – “Olisi voinut mennä paljon paremmin” (24.9.2018)

Teksti: APR Competitionin tiedote


Facebook kommentit