MOTORSPORT

Time Attack vaihtaa nimeä

Kuljettajien ja kilpailunjohtajan tapaamisessa päätettiin monista Time Attackia koskevista asioista. Merkittävin päätös oli lajin uudelleennimeäminen.

Helsingissä pidetyssä kokouksessa tapasivat Time Attack -lajin kuljettajat ja kilpailunjohtaja. Tapaaminen oli sikäli hedelmällinen, että siellä tehtiin useita merkittäviä päätöksiä lajin tulevaisuuden suunnasta. Eräs keskeinen päätös oli lajin uudelleennimeäminen SuperLapiksi, mikä on osa lajin uudistumista ja kehitystä. Tämän lisäksi kokouksessa käsiteltiin laajasti lajin sääntöjä, kilpailukalenteria ja uusia formaatteja.

Kauden 2024 osalta päätettiin, että kilpailut järjestetään nykyisten sääntöjen mukaisesti. Tämä päätös tehtiin, jotta kilpailijat ja järjestäjät voivat suunnitella kautensa mahdollisimman sujuvasti ja varmistaa, että kaikki osapuolet ovat selkeästi tietoisia kilpailun ehdoista. Samalla halutaan varmistaa lajin jatkuva kasvu ja kehitys.

– Kevään aikana SuperLapin sääntökomitea tutkii tarkasti kansainvälisiä sääntöjä. Tavoitteenamme on selvittää, tarjoavatko kansainväliset käytännöt mahdollisesti uusia ideoita tai parannuksia, jotka voisivat hyödyttää meitä. Tämä prosessi kuvastaa haluamme tehdä lajista mahdollisimman helposti lähestyttävän ja houkuttelevan uusille kuljettajille ja yleisölle, tiedotteessa kerrotaan.

– Lisäksi olemme iloisia ilmoittaessamme, että SuperLap tulee esittelemään uuden kilpailuformaatin tuttujen kilpailujen lisäksi. Uskomme, että tämä uusi formaatti ei ainoastaan lisää lajin tunnettavuutta merkittävästi, vaan myös tarjoaa kuljettajille uudenlaisia kilpailukokemusta. Vaikka yksityiskohdat uudesta formaatista ovat vielä työn alla, olemme vakuuttuneita sen positiivisesta vaikutuksesta lajin vetovoimaan.

Samalla laitetaan myös lajin näkyvyys kuntoon. Uudet verkkosivut julkaistaan keväällä ja niiden on tarkoitus tarjota entistä monipuolisempaa sisältöä ja paremman käyttäjäkokemuksen.

– Uudistetut sivut tulevat olemaan keskeisessä roolissa lajin uudessa viestintästrategiassa ja auttavat meitä tavoittamaan laajemman yleisön.

Kokouksen päätteeksi osallistujat poistuivat optimistisina, valmiina toteuttamaan sovittuja strategioita. SuperLapin yhteisö on yhtenäinen tavoitteessaan kehittää lajia ja tehdä siitä entistä suositumpi ja saavutettavampi kaikille autoilun ystäville.

Lisätietoja SuperLapin tulevaisuuden suunnitelmista ja uudesta kilpailuformaatin julkistuksesta tullaan julkaisemaan lajin virallisilla verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa kevään aikana.

Lähde: SuperLap tiedote

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com