MOTORSPORT

Toni Reunanen voitti SM-crosskartin Vilppulassa

Hallitseva crosskartin cup- ja NEZ-mestari Toni Reunanen otti jälleen omansa, kun SM-sarja vieraili sunnuntaina Vilppulassa. Reunanen voitti Xtrem-luokan finaalin ja vankisti asemaan SM-sarjan kärjessä.

Kolmesta alkuerästartistaan Reunanen voitti ” vain” yhden, ja joutui viikonlopun finaaliin kolmanteen starttiruutuun. Siitä hän kuitenkin nousi kauden toisen SM-osakilpailun voittoon.

– Otin todella hyvän lähdön, ja pääsin heti kärkeen. Se oli sitä myöten selvä. Täydet pisteet, eli hyvin meni vaikka alkuerien jälkeen oli mieli vähän sekava. Pistetilanteen kannalta täydellinen viikonloppu, Reunanen sanoi.

– Ei ollut mitään teknisiä murheita koko päivän ajan. Kilpaa sai ja joutui ajamaan. Vähän piti ohitusrakoja oikein etsiä, hän lisäsi.

Reunasen takana toisena ruutulipulle ajoi paalupaikalta startannut Petro Koski. Jonne Kurikka oli kolmas, Alexander Shengeliya neljäs ja Frasse Alm viides.

Kahden osakilpailun jälkeen Reunanen johtaa Xtrem-luokkaa maksimipistein (50p.).

Seuraava SM-osakilpailu ajetaan vasta heinäkuun lopulla Kauhajoella.

– Nyt otetaan hieman happea. Tässä ollaan kolme viikonloppua (NEZ ja 2xSM) ajettu peräkkäin, ja se aika kova setti. Nyt keskitytään vähän muuhun ja etenkin työntekoon, Reunanen sanoi.

Lähde: Toni Reunasen tiedote

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com