MOTORSPORT

Toomas Heikkiselle latvialainen tallikaveri – Reinis Nitiss kolmanneksi Audi-kuskiksi

Rallicrossin hallitseva tiimien maailmanmestari EKS on nimennyt Reinis Nitissin kolmanneksi kuljettajakseen MM-sarjaan. Tallissa ajaa myös Toomas ”Topi” Heikkinen.

Heikkisen jatkosopimuksen Audin tehdastallin statuksen saaneen EKS:n kanssa julkistettiin kaksi viikkoa sitten. Tallissa luonnollisesti jatkaa myös maailmanmestari ja tallin omistaja ja perustaja Mattias Ekström.

– Liittyminen maailmanmestaritiimiin on jokaisen kilpa-autoilijan unelma. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus, olen erittäin iloinen, että Audi ja EKS luottavat minuun, Nitiss sanoi MM-sarjan tiedotteessa.

Nitiss saavutti S1600-luokan euroopanmestaruuden 2013. Seuraavana hän siirtyi Supercar-luokkaan ja voitti Norjan osakilpailun nuorimpana kuljettajana (18v) rallicrossin MM-historiassa.

– Olemme Audin kanssa tehneet valtavasti töistä kolmannen auton saamiseksi MM-sarjaan, ja olen iloinen, että se onnistui. Reinis on vahva kuljettaja. Vaikka hän on vasta 21-vuotias, hänellä on paljon kokemusta rallicrossista, sanoi EKS-tallin perustaja ja omistaja Mattias Ekström.

MM-sarja alkaa huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna Espanjan Barcelonassa.

https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpg Koivula, twitter @https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpgKoivula

Lue myös Loeb jatkaa rallicrossin MM-sarjassa

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com