MOTORSPORT

Trogen jää pois RX Academyn avauksesta – Vuorisalo hyppää rattiin

Rallicrossin SM-sarjan yhteydessä ajettava RX Academy alkaa lauantaina Hyvinkäällä. Yksi uuden luokan kovista suosikeista kuitenkin puuttuu viivalta, kun Sami-Matti Trogen ajaa samaan aikaan F4-kilpailua Venäjän Smolenskissa. 

Trogenille varattu Renault Clio on kuitenkin Hyvinkäällä mukana, ja sen rattiin hyppää rallista paremmin tunnettu Samuli Vuorisalo.

– Samulilla on ollut kiinnostusta kokeilla rallicrossia jo jonkin aikaa, ja nyt siihen tuli mahdollisuus. Samulilla on täksi vuodeksi muutamia ralliprojekteja, kuten Sami-Matillakin on formulaprojekteja, joten on järkevää, että he jakavat nyt auton RX Academyssa. Samuli on näyttänyt kykynsä etuvetoisella autolla niin soralla kuin asvaltillakin, joten hän on mielenkiintoinen seurattava tänä viikonloppuna, sanoo RX Academyn päällikkö Jussi Pinomäki.

Vuorisalolla on rallista SM3-luokan suomenmestaruus ja SM-hopea. Hän palasi puolentoista vuoden rallitauon jälkeen SM-sarjaan toukokuussa Ford Fiestalla.

Lue myös Kiviniemi ja Hvaal täydentävät RX Academyn

https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpg Koivula, twitter @https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpgKoivula

 

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com