Uutta suomalaisväriä rallin EM-sarjaan – “Haluamme nostaa tasoamme”

17.3.2024 / 13:47

[ A- ] / [ A+ ]

Rallikuljettaja Tuomas Välilä ja kartanlukija Päivi Välilä ovat solmineet yhteistyöstä Sarlin Race Teamin kanssa. Sen lisäksi äiti ja poika nähdään keväällä Unkarin EM-rallissa.

Viime kaudella Välilät esittivät vauhtivarojaan rallin SM-sarjassa ja kauden päätteeksi Välilät juhlivat ensimmäistä SM-hopeaa SM3-luokassa. 

Mahdollisuudet mestaruuteenkin olivat, mutta Välilät jättivät kauden viimeisen osakilpailun ajamatta, kun Tuomaksen perheeseen syntyi jälkikasvua juuri kilpailua edeltäneellä viikolla.

– Viime vuosi näytti, että pärjäämme hyvin omassa luokassamme, mutta haluamme kehittyä ja nostaa tasoamme. On aika kokeilla jotain uutta. Olemme todella onnellisia, että Kalle auttaa meitä omalla kokemuksellaan ja tietysti olemme kiitollisia luottamuksesta, Tuomas Välilä niputtaa ajatuksiaan tulevasta kaudesta ja uudesta yhteistyöstä. 

Kalle Sarlin on moottoriurheilun moniottelija ja tuo Välilän tiimiin vuosikymmenten kokemuksen ja auttaa kaksikkoa matkalla tavoitteisiin.

– Pidän kovasti Tuomaksesta ja Päivistä. He tekevät tätä ilolla, pilke silmäkulmassa ja tällä asenteella on mahdollisuus päästä pitkälle. Tietysti isot tavoitteet tarvitsevat paljon resursseja ja tahdon esimerkilläni kannustaa myös muita tahoja tukemaan kaksikkoa, Kalle Sarlin kommentoi yhteistyön taustoja. 

Tuomas ja Päivi Välilä kilpailevat seuraavan kerran Unkarin EM-rallissa huhtikuun puolivälissä.

– Ihan mahdottoman jännää on ollut valmistautuminen ensimmäiseen kansainväliseen kilpailuun ulkomaille. Unkarin kilpailussa ajamme laina-autolla. Olen todella otettu Kallen kanssa solmimastamme yhteistyöstä. Tarvitsemme ulkopuolisia tukijoita ja yhteistyökumppaneita. Ilman heitä tässä ei tarvitsisi passiakaan uusia, Päivi Välilä kiittelee tiedotteessa.


Facebook kommentit