MOTORSPORT

Video Kris Meeken rajusta ulosajosta, kuinka monta kertaa ympäri? – “Matkustajana pesukoneessa”

Citroen-kuljettaja Kris Meeken Argentiinan MM-rallista tuli todellinen romuralli, kun britti kaatoi autonsa kahtena eri päivänä. Erityisesti lauantaina tapahtunut ulosajo oli luokkaa raju, mutta onneksi niin kuljettaja, kuin kartanlukijakin selvisivät tilanteesta vammoitta.

Kris Meeke palasi lauantaina Argentiinan MM-ralliin mukaan Ralli 2 -säännön turvin. Citroenin mekaanikot olivat tehneet ihmeitä korjaamalla sallitun kolmen tunnin aikana Meeken perjantaina ulosajossa romuttuneen auton kuntoon ja näin britti pääsi takaisin mukaan kisaan. Lauantai-aamun neljällä erikoiskokeella Meeke olikin hyvässä vauhdissa ajamalla mm. kaksi pohja-aikaa, mutta rallin 14. erikoiskoe olikin sitten liikaa.

Meeke pyöräytti Citroeninsa jo toisen kerran ulos tieltä ja tällä kertaa ulosajo oli todella raju kuten alapuolen videoista voi havaita. Citroen Racing julkaisi Twitter-tilillään in-car-videon Meeken ulosajosta ja “saatesanat” kertovat melko lailla kaiken olennaisen tästä hurjasta pyörityksestä.

– Matkustajana pesukoneessa, Citroen Racing tviittasi.

Leikkimielinen kilpailu ilman palkintoja: kuinka monta kertaa Meeken ohjastama Citroen pyörii videolla katon kautta ympäri?

 

 

 

Lue myös! Näkökulma: Kuinka kauan Citroenilla riittää kärsivällisyyttä Meeken kanssa? (30.4.2017)

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti
YouTube-video: Nico Proh

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com