Video! Mestaruutta jahtaavan Lindholmin raju ulosajo Lempäälän SM-rallissa – “Ehkä nuotti liian ylioptimistinen”

30.9.2017 / 08:50
Emil Lindholmin mestaruusjahti käynnistyi ulosajolla (Kuva: Jari Hotti).

[ A- ] / [ A+ ]

SM3-luokan pistejohdossa ajava Emil Lindholm ja Tomi Tuomista työesteen takia tuuraava Mikael Korhonen joutuivat keskeyttämään rallin SM-sarjan finaaliosakilpailun Lempäälässä ensimmäisen kilpailupäivän ulosajoon.

Emil Lindholm kaatoi autonsa rallin toisella, 13,36 kilometrin mittaisella Latomaan erikoiskokeella, ja joutui keskeyttämään.

– En oikein käsitä, miten kaikki kävi. Ehkä nuottini oli liian ylioptimistinen, kuten Suomen MM-rallin viimeisenä kilpailupäivänäkin se oli. Jännä juttu. Paikassa oli jonkin verran sumua ja en nähnyt mutkaa kunnolla. Joka tapauksessa sain käännettyä auton liian myöhään mutkaan, en päässyt sisälle ja ajauduimme tieltä ulos, Lindholm kuvailee.

Lindholm toivoo, että auto saadaan illan ja yön aikana vielä ajokuntoon, jotta he pääsivät starttaamaan Ralli 2 -säännöllä viimeiseen kilpailupäivään.

– Luulisin, että saamme auton huomiseksi ajokuntoon. Kattopelti ja lokasuoja ovat kasassa. Tarkistamme vielä, että tekniikka on kunnossa. Toivotaan nyt, että tämä kisa ei olisi nyt tässä, Lindholm totesi.

Kauden viimeinen SM-ralli jatkuu lauantaina klo 10.30 alkaen. Ohjelmassa on seitsemän erikoiskoetta, joiden yhteispituus on 97,22 km. Ensimmäisiä kilpailijoita odotetaan maaliin Lempäälän RealParkiin kello 18.41 alkaen.

 

Emil Lindholmin huima ulosajo ek2

Julkaissut Nico Valkonen 29. syyskuuta 2017

 

Teksti: Marko Mäkinen, Emil Lindholmin tiedotus
Video: Nico Valkonen (Facebook)


Facebook kommentit