MOTORSPORT

Video: Tallipäällikkö Mäkinen Toyotan ratissa Espanjan asfaltilla

Samaan aikaan kun rallin MM-sarjassa valmistaudutaan tulevana viikonloppuna Walesissa ajettavaan kauden toiseksi viimeiseen osakilpailuun, niin ensi vuonna paluun MM-sarjaan tekevä Toyota on jatkanut ahkeraa testityötään. Tällä viikolla Tommi Mäkisen johtama Toyota Gazoo Racing on ajanut asfalttitestejä Espanjassa.

Kun Toyotan toistaiseksi ainoa julkistettu sopimuskuljettaja Juho Hänninen nuotittaa parhaillaan Walesissa erikoiskokeita ensi vuotta varten, on tallipäällikkö Tommi Mäkinen itse hypännyt Espanjassa Yaris WRC -auton ratin taakse. Ja aivan kuten aiemminkin tänä vuonna Toyotan testatessa, niin siellä missä ajetaan, siellä myös kamerat kuvaavat ja myös nyt on YouTubeen ladattu useita laadukkaita videoklippejä Mäkisen ajosuorituksista.

Katso tiistaina (25.10.) julkaistu video yläpuolelta!

Rallin MM-sarjan kauteen 2017 on aikaa hieman alle kolme kuukautta. Startti tapahtuu 20. tammikuuta perinteiseen tyyliin Monte Carlon osakilpailulla. Toyota osallistuu kauden avaukseen kahdella autolla. Uusi kalusto esitellään joulukuussa ja Mäkisen UrheiluUutiset.comille syyskuussa antaman haastattelun mukaan tämä tapahtuu Suomessa.

– Näin on suunniteltu ja tarkoitus on esitellä auto ja tiimi Helsingissä, ihan Finlandia-talolla, Mäkinen taustoitti.

 

 

Lue myös! Juho Hänninen on Toyotan toinen kuljettaja: ”Unelma toteutui” (18.10.2016)

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti
Video: Jaume Soler Movies (YouTube)

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com