Video! Tänakin ja Meeken kolari erikoiskokeella taltioitui katsojan kameraan

17.2.2018 / 22:01
Ott Tänakin Ruotsin MM-ralli on ollut täynnä vastoinkäymisiä (Kuva: Toyota Gazoo Racing).

[ A- ] / [ A+ ]

Ruotsin MM-rallin 13. erikoiskokeella koettiin harvinainen tilanne, kun Toyotan Ott Tänak, sekä Citroenin Kris Meeke kolaroivat sillä seurauksella, että Tänakin auto ajautui ulos tieltä.

Tilanne sai alkunsa, kun Kris Meeke oli ajanut ulos, käynyt lumihangessa ja jatkanut etenemistään sen jälkeen varsin hitaasti. Takaa tullut Ott Tänak yritti ohittaa brittikuljettajan, mutta törmäsi Meeken Citroeniin ja ajautui ulos tieltä. Tänak hävisi erikoiskokeen pohja-ajalle yli kaksi minuuttia, kun taas Meekelle aikaeroa kärkeen kertyi reilut kuusi minuuttia.

Kaksikon näkemykset tapahtuneesta erosivat erikoiskokeen maalissa melkoisen paljon.

– Törmäsin keula edellä lumipenkkaan ja kun pääsin takaisin tielle, niin kaikki oli ok. Sitten Ott yritti ohittaa minua, olin jo puoliksi ojan puolella, hän osui minuun ja ajoi ulos, Meeke kommentoi tapausta.

– Ajoin Krisin kiinni, yritin ohittaa hänet kapeassa kohdassa, kunnes hän teki äkkinäisen liikkeen ja työnsi meidät ulos tieltä, Tänak puolestaan raivosi.

Meeke ei pystynyt enää jatkamaan kilpailua seuraavalle erikoiskokeelle, mutta hänet nähdään mukana sunnuntaina Ralli 2 -säännön turvin. Tänak on puolestaan kokonaistilanteessa lauantain jälkeen sijalla yhdeksän, jo lähes neljä minuuttia kärjestä jääneenä. Ruotsin MM-ralli päättyy sunnuntaina.

 

#swedishrally #rallysweden #rallyradion #wrc #krock #crash

Henkilön Snapchat: adamjohanssson (@_adamjohansson) jakama julkaisu

 

Selivaara logo 2017

 

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti


Facebook kommentit