Videot! Lukyanukin ja Magalhaesin identtiset ulosajot seuraus järjestäjän virheestä?

8.10.2017 / 12:07
Alexey Lukyanukin taival Latvian EM-rallissa päättyi ulosajoon (Kuva: Gregory Lenormand / DPPI).

[ A- ] / [ A+ ]

Alexey Lukyanuk nosti sunnuntaina Facebook-sivullaan julkaiseman kuvan avulla esiin sen, että hänen, sekä Euroopan mestaruudesta taistelleen Bruno Magalhaesin ulosajot Latvian EM-rallissa lauantai-iltana ajetulla yleisöerikoiskokeella johtuivat järjestäjän tekemästä virheestä.

Alexey Lukyanukin Facebook-sivulla on kuva, missä ulosajomutka on kuvattu nuotitusvaiheessa, sekä kilpailuhetkellä. Nuotitusvaiheessa vasemmassa laidassa on iso määrä vettä, aivan kuten oli kilpailutilanteessakin. Nuotitusvaiheessa sisämutka kuitenkin tarjosi kuljettajalle mahdollisuuden ajaa hieman pientareen kautta, mutta kilpailutilanteessa järjestäjä oli lisännyt samaan kohtaan esteitä, joista kuljettajia ei oltu kuitenkaan infottu millään muotoa.

– Useampi kuin yksi leveä esine on laitettu mutkaan nuotitusvaiheen jälkeen ilman, että siitä olisi tehty päivitystä tiekirjaan tai ilmoitettu kilpailijoille mitään, Lukyanukin Facebook-sivulla julkaistussa kuvassa kirjoitetaan.

Kiertäessään esteitä Lukyanuk ja Magalhaes menettivät autojensa hallinnan vesimassaan ajaessaan sillä seurauksella, että Lukyanukin Fordin kylki osui puuhun, kun taas Magalhaes täräytti Skodansa keula edellä päin puuta. Molempien kohtalona oli keskeytys ja erityisesti Latviaan pistekakkosena saapuneelle Magalhaesille tämä oli kirjaimellisesti kova isku, sillä samalla katosivat viimeisetkin toiveet Euroopan mestaruudesta.

 

 

 

Вот так отличались проезды на ознакомлении и в гонке. This is the differece between recce and ss6.

Julkaissut Alexey Lukyanuk Page 7. lokakuuta 2017

 

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti
Videot: Rallin EM-sarjan virallinen YouTube-kanava


Facebook kommentit