Arttu Ylöstalolle eMotorsportsin SM-sarjassa hattutemppu – “Paras suoritus minulta tällä kaudella”

22.6.2017 / 09:32

[ A- ] / [ A+ ]

Virtuaaliautourheilun (eMotorsports) SM-sarjan kauden neljäs osakilpailu ajettiin maanantaina Aston Northin radalla. Kilpailu oli jälleen kerran Arttu Ylöstalon heiniä ja voitto tiesi sitä, että mies saavutti jo kolmannen SM-voittonsa tällä kaudella.

Lajin sääntöjen mukaan Arttu Ylöstalolle on laitettu autoon lisäpainoja menestyksen myötä ja Aston Northissa niitä oli jo 20 kilon verran. Se ei kuitenkaan juurikaan näkynyt vauhdissa, vaan Ylöstalo ajoi suvereenisti voittoon.

– Kisa meni todella hyvin ja oli tähän mennessä paras suoritus minulta tällä kaudella. Ei ollut mitään isompia virheitä ja pystyin jo siinä tarkkailemaan muidenkin vauhtia. Lisäpainojen myötä esimerkiksi renkaat lämpenivät herkemmin ja toki auton säätäminen on hankalampaa, kun painoa on lisää. Vielä tuo lisäpainojen määrä ei sen kummemmin kuitenkaan hetkauttanut ajosuoritustani, Ylöstalo kommentoi voittoisan kisan jälkeen.

eMotorsportsin SM-sarja jatkuu seuraavaksi tuplaosakilpailulla, kun 10. heinäkuuta edessä on sekä Westhill National, että Westhill National Reverse -radalla ajettavat osakilpailut. Ylöstalon tavoite kisoihin on kristallinkirkas.

– Voittoja lähdetään tietysti hakemaan. Mutta luulen, että silloin viimeistään lisäpainotkin tasoittavat kilpailua jo näkyvämmin. Radoilla on paljon suoria tiedossa ja nopeutta tarvitaan, mutta yritän tietysti voittaa, Ylöstalo päätti.

eMotorsportsin Aston Northin SM-osakilpailun tulokset

1) Arttu Ylöstalo 36.30,3
2) Joni Katila + 7,3
3) Toni Lähteenmäki + 12,7
4) Jesse Nieminen + 27,6
5) Tero Vuotilainen + 41,2

 

Kuva: Vesa Rasi, Circuit Media

 

Teksti: eMotorsportsin SM-sarjan tiedote
Kuvat: Kaj Erik Kytönen ja Vesa Rasi, Circuit Media


Facebook kommentit