Breenille jo viikonlopun toinen keskeytys ja tällä kertaa ajamatta metriäkään

29.4.2017 / 14:56
Citroenin tallipäälliköllä Yves Mattonilla ei ole Argentiinassa ollut juurikaan aihetta hymyyn (Kuva: Citroen Racing).

[ A- ] / [ A+ ]

Autourheilussa kaikki on mahdollista, kysykää vaikka Citroen-tallin mekaanikoilta. Ranskalaistallin pilttuussa ei tällä hetkellä juurikaan hymyillä.

Argentiinan MM-rallissa perjantaina Citroen-tallin kuljettajat, Kris Meeke ja Craig Breen, joutuivat keskeyttämään samalla erikoiskokeella. Meeke pyöräytti Citroeninsa katon kautta ympäri, kun taas Breenin autosta hajosi vaihdelaatikko. Molempien kuljettajien oli tarkoitus startata mukaan kilpailuun lauantaina Ralli 2 -säännön turvin, mutta lopulta ainoastaan Meeken auto saatiin kuntoon.

Ja tämä siitäkin huolimatta, että Meeken Citroen oli juuri se, jonka parissa mekaanikot joutuivat painamaan hiki hatussa töitä, olihan auto vaurioitunut pahoin ulosajon seurauksena. Breenin autossa ollut vaihdelaatikko ongelma selvisi sillä, että autoon – kyllä, vaihdettiin uusi vaihdelaatikko. Rutiinijuttu näille ammattilaisille.

Mutta lauantaina ranskalaistallin mekaanikot kokivat yllätyksen, kun aamupäivän rutiinihuollossa ennen päivän ensimmäistä erikoiskoetta Breenin autossa ilmeni öljyvuoto! Kun sitä ei onnistuttu korjaamaan, niin Citroen ilmoitti, että Breenin kilpailu on ohi. Näin Breen koki toisen keskeytyksensä Argentiinan MM-rallissa vuorokauden sisään ja tällä kertaa siis ajamatta metriäkään.

 

 

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti


Facebook kommentit