MOTORSPORT

Citroen-kaksikolla hauska “kuvasota” Twitterissä – Kaikki sai alkunsa Meeken synttärionnittelusta

Vaikka Citroen-tallin osalta rallin MM-sarjan kauden avaus Monte Carlossa ei mennytkään tulosten valossa ihan putkeen, niin ainakin tallikavereilla välit ovat kunnossa. Siitä saatiin hyvä näyte perjantaina, kun Kris Meeke päätti onnitella syntymäpäiväänsä viettänyttä Craig Breenia Twitterissä kuvan kera.

Kris Meeke lähetti Twitter-tilinsä kautta syntymäpäiväonnittelut tallikaverilleen Craig Breenille liittäen mukaan kuvan, missä Breen on nukahtanut istualteen ravintolassa jossain päin maailmaa. Näiltä kavereilta tunnetusti ei huumorintajua puutu, joten Breen päätti kuitata Meekelle takaisin kuvalla, jossa Meeke on nukahtanut pää Breenin olkapäätä vasten. “Kuvasota” Twitterissä oli saanut alkunsa ja faneilla oli hauskaa, kuten kuvien alapuolelle kirjoitetuista lukuisista kommenteista on helppo päätellä.

Koska kuva edelleen kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin katso Meeken ja Breenin “kuvasodan” kaikki kuvat alapuolelta. Meeke, 38, sijoittui rallin MM-sarjan kauden avausosakilpailussa Monte Carlossa viime viikonloppuna neljänneksi. Eilen perjantaina 28 vuotta täyttänyt Breen puolestaan saapui maaliin yhdeksäntenä. Molemmat edustavat Citroenia myös seuraavassa osakilpailussa Ruotsissa saaden tallikaverikseen norjalaisen Mads Östbergin.

Meeken Twitter-tilillä on seuraajia reilut 51000 ja Breenilla puolestaan reilut 30000 seuraajaa. Ruotsin MM-ralli käynnistyy torstaina 15. helmikuuta.

 

 

 

 

 

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com