MOTORSPORT

Duudsonit-Jarppi lupasi nostoapua edellään ajaville kuljettajille – Video!

Rallin SM-sarjan avausosakilpailussa Tunturirallissa rallidebyyttinsä tekevä maailmankuulusta Duudsonit-ryhmästä tuttu “Jarppi” hauskuutti mediaa rallin virallisessa lehdistötilaisuudessa perjantai-aamuna.

Siellä missä Jarppi, niin siellä myös naurua ja iloisia ilmeitä. Tämä todistettiin Tunturirallin lehdistötilaisuudessa perjantai-aamuna, missä mm. Jarkko Nikara ja Juha Salo kertoivat ennakkotunnelmistaan pari tuntia ennen rallin starttia. Paikalla nähtiin ja kuultiin myös Duudsonit-ryhmän Jarno “Jarppi” Leppälää, jolle tuleva ralli on uran ensimmäinen kuljettajana.

– Ensinnäkin on suuri kunnia saada olla tässä seurassa yhdessä mestareiden kanssa, Leppälä hehkutti katsoessaan ympärillä olevia kuljettajia.

Jo ennen virallista osuutta Leppälä lupasi antaa apua Tunturirallin kuusinkertaiselle voittajalle Salolle.

– Jos haluut tipsiä pätkistä, niin multa saat, Jarppi huikkasi Salon suuntaan.

Myös muille kilpailijoille numerolla 141 matkaan lähtevä Jarppi lupasi apua, jos nämä sortuvat ajovirheeseen ja ajautuvat lumihangen puolelle.

– Te muut kun ajatte pienemmillä lähtönumeroilla kuin me, niin me sitten tullaan ja autetaan teitä. Älkää siis huolestuko, Jarppi nauratti mediaa ja muita kuljettajia.

Jarppi ja Crazy Mike osaavat hauskanpidon ja se näkyy kaikessa tekemisessä. Mutta kun kypärä laitetaan päähän ja starttivalo erikoiskokeilla vaihtuu vihreäksi, niin:

– Tottakai otamme tämän myös tosissaan, mutta hauskaakin pitää olla. Ilman muuta tavoitteena on ajaa maaliin asti, Jarppi päätti.

Katso video yläpuolelta Jarpin englanninkielisestä haastattelusta perjantai-aamun lehdistötilaisuudessa!

Teksti, video ja kuva etusivulla: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti
Etusivun kuva: Duudsonit-Jarppi ja Juha Salo

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com