MOTORSPORT

Esapekka Lappi: “Tämän eteen olen työskennellyt koko elämäni”

Esapekka Lappi ja kartanlukija Janne Ferm ajavat ensimmäisen WRC-kilpailun Toyota Yariksella Portugalin MM-rallissa toukokuussa. WRC2-luokan maailmanmestari näin odotetun näytönpaikkansa WRC-tasolla. 

– Tämän eteen olen työskennellyt koko elämäni. Tämä on uskomaton mahdollisuus ajaa WRC-autolla. Tapasin Tommin ja Mr. Toyodan Suomen MM-rallissa 2014, ja sanoin vain, että moi. Ei ollut ideaakaan siitä, että ajaisin heille nyt, Lappi sanoo Toyota Gazoo Racingin tiedotteessa.

– Minulla ei ole paljoakaan testiä vielä Yaris WRC:llä. Pitää saada kokemusta rutkasti lisää, koska tämä on iso hyppäys R5-autosta. Sama tilanne on Jannellekin, sillä nuotinluku muuttuu nopeammaksi. Askel askeleelta kehitymme yhdessä.

– Tavoitteeni on ajaa maaliin ilman ongelmia. Jos siihen pystyy, niin silloin on aina hyvä mahdollisuus saada pisteitä, Lappi sanoo.

Lue myös Nyt se varmistui: Lappi Portugaliin

https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpg Koivula, twitter @https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpgKoivula

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com