Grönholm hakee Saksassa jatkoa Latvian onnistumiselle – “Eiköhän silloin myös synny tulosta”

29.9.2017 / 10:03
Niclas Grönholm vieraili Kouvolan SM-rallicrossissa viime lauantaina (Kuva: Jari Hotti).

[ A- ] / [ A+ ]

Niclas Grönholm teki rallicross-uransa parhaan suorituksen kaksi viikkoa sitten Latvian MM-osakilpailussa sijoittumalla seitsemänneksi.

Niclas Grönholm jäi Latviassa niukasti finaalipaikasta ja kauden viimeistä edellisessä osakilpailussa Saksassa on tavoitteena jatkaa vähintään samaan malliin.

– Latvian kisasta jäi hyvä fiilis ja Saksassa on tarkoitus jatkaa samaa hommaa. Finaalipaikka on ihan mahdollinen kaiken onnistuessa – sen Riian osakilpailu osoitti, Grönholm sanoo luottavaisena.

GRX-tallin Ford Fiesta tuotiin Suomeen, jossa Grönholmin ajokki käytiin läpi kaikilta osin. Latviassa Fiestan vaihdelaatikon kuoret halkesivat semifinaalin rytkeissä ja nyt sekin on taas kunnossa. Auton pitäisi siis olla iskussa Saksan Esteringin radalla viikonloppuna.

– Esteringin rata on aika lyhyt ja siinä on pari paikkaa, joissa eroja tehdään, joten niissä pitää onnistua. Rata on aika jees, vaikka soraosuudet on aiemmin olleet huonoja, Grönholm analysoi.

– Toivotaan, että auto toimii hyvin ja lähdöt onnistuvat. Eiköhän silloin myös synny tulosta ja ollaan lähellä finaalipaikkaa, Grönholm uskoo.

Rallicrossin MM-sarjan viimeistä edellinen osakilpailu ajetaan viikonloppuna Esteringin radalla Saksassa. Kaksi ensimmäistä karsintaerää kaasutellaan lauantaina. Ratkaisevat kaksi erää ovat vuorossa sunnuntaina. Semifinaaleihin selviää 12 parasta, joista molemmista eristä kolme parasta jatkaa iltapäivän finaaliin.

Teksti: GRX Teamin tiedote


Facebook kommentit